2777
2789
عنوان

مشاورهه مشاوره بیایین

67 بازدید | 10 پست

مناول عفونت قارچی داشتم 

رفتم دکتر بهم شیاف واژینال داد خارشم خوب شد ترشح هم نداشتم دیگ

الان دوباره میخارم فک کنم دوباره عفونت دارم میگم چیکار کنم عفونتم رف بشه 

شنبه قراره برم دکتر میگم باردارم اگه معاینم کنه مشکلی نداره ضرر ؟

و اینکع الان زیر دلم درد میکنه و احساس سنگین میکنم میترسم ی چیزی بشع تا شنبه تروخدا دعا کنین چیزی نشع 

الان پماد داده بود دکتر اون موقع سه دفعه باید در روز بزنم میگم اون پماده عفونتو کم میکنع؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا تو تامیکمن کسی نظر نمیده🥹

جدیدن اصلاکسی نیس نمیدونم چرا

اکثراهم توتاپیکای خاله زنکی که درموردشوهروخانواده شوهرهست شرکت میکنن

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!
چههه بددد پس الان کسی جواب نمیده

نمیدونم چراواقعااینجامیاین سوال میپرسین بعضیاخواصلابلدنیستن جواب چرت وپرت میدن بعضیام شایدیه چیزی الکی سرخودبگه

ساده که باشی زود"حل"میشوی میروندسروقت"مساله"بعدی!

سلام گلم به دکتر بگی بارداری معاینه نمیکنه  اگرم بکنه خودش میدونه چیکار کنه که واست مشکلی پیش نیاد  پماد یا دارو هرچی داده درست استفاده کن اون خارشم حتما دوباره  عفونت گرفتی  داروهاتو استفاده کن زود خوب میشی

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱