2777
2789
عنوان

وکالت یا دندون‌پزشکی؟

2268 بازدید | 61 پست

سلام شبتون بخیر 

من دانش آموز سال نهم هستم و امسال قراره تعیین رشته کنم

بین انسانی برای وکالت و تجربی برای دندان‌پزشکی موندم

خودم علاقه وکالته و خیلی مصمم ک وکیل موفقی بشم اما خانوادم خیلی اصرار دارن ک تجربی بخونم 

خودمم میدونم ک اگه تلاش کنم از پس هردوشون بر میام 

حالا بنظر شما کدومش بهتره؟

قطعا دندان پزشکی.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا قبل از اینکه بگی به وکالت علاقه داری میخواستم بگم دندون

ولی برو چیزی که دوست داری یعنی همون وکالت

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

دندون پزشکی

وکالت باید روحیه قوی داشته باشی

❌️لایک نکن ❌️ - امیدوارم اعضای بتص زودتر ازدواج کنن                                      نصف کصخلای مملکت خودکشی میکنن راحت میشیم🗿🤝

نمیخوام نا امیدت کنم ولی هنوز حتی دبیرستان هم نرفتی که به به شغل فک می کنی 

بری دبیرستان علایقت خیلی تغییر می کنه دندون و وکالتم که خیلی هدف بزرگیه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
تا قبل از اینکه بگی به وکالت علاقه داری میخواستم بگم دندون ولی برو چیزی که دوست داری یعنی همون وکال ...

همه همینو میگن ولی خانوادم خیلی تلاش میکنن ک منصرفم کنن

دندون برا کسی هس ک مطمئنه قبولل میشع 

اگ مطمئنی میتونی برو دندون چون موفق تر خواهی شد 

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!