2777
2789
عنوان

دفع لخته گوشتی در بارداری

1742 بازدید | 19 پست

سلام خانما دوروزه لکه بینی دارم بدون درد وامروز کمی شدیدتر شد خونریزی متوسط بود وبعد الان دو لخته گوشتی دفع کردم یعنی سقط شده وخونریزی کم شد وکلا درد نداشتم اینقدر گریه کردم بیاین بگین تموم شد یعنی توی هفته هفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون چند روز پیش که رفتم سونو چیزی دیده نشد دکتر گفت زود اومدی ویاخارج رحمیه ولی من درد نداشتم

اگه دیده نشده احتمالا خارج رحمی بوده چون برای منم پیش اومده آزمایش دادم مثبت بود ولی حدودا هفته ی ۵ بودم خونریزی کردم چندتا لخته دفع شد رفتم سونو چیزی دیده نشد خارج رحمی بود ولی خیلی درد شدید داشتم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
من اصلا درد ندارم ونداشتم یعنی میشه بدون درد دفع کنی

یه هفته صبر کن دوباره برو آزمایش بده اگه دفع شده باشه عدد بتا میاد پایین 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔