2777
2789
عنوان

بیرون رفتنی همه نگاه ها به منه شمام اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 41 پست
به بقیه توجهی ندارم که ببینم نگاه میکنن یا نه 

منم نگاهشون نمیکنم والا

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
خیلی مشتاقم چهره شما رو ببینم دوست دارم ببینم کسی که پشت این کاربری چه شکلیه

منم کنجکاو دیدن چهره خیلی کاربرا هستم

ناخوداگاه عین عکس پروفایلشون تصورشون می کنم  

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعضیا کلا بیکارن ی گوشه جمع میشن هرکی رد میشه زل میزنن بش

بعضی ها نه همه

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
چجوری لباس میپوشی؟ ارایش در چه حد؟  احتمالا میگی خیلی معمولی که غیر ممکنه

معمولی باور کن تازه معمولی دخترونه ترم بیشتر نگاهم میکنن

چون موهام صورتیه بدشون میاد 😂😂

من برعکس تو خودم چپ چپ نگاه میکنم پیرزنا بچه ها رو😂

چون موهام صورتیه بدشون میاد 😂😂

😂😂 بابا من موهامم رنگ نکردم فقط یکم بیرونه

بعضی پیرزنا یه جور نگاه میکردن انگار ارثشونو خوردم

ولی اون زمانی که چادری بودم مهربون نگام میکردن بی تربیتا😐😂 

مقنعه با لباس ساده معمولی آرایش روزانه  

اها گفتم حتما لباس خاصی میپوشی آخه من خودم طراح لباسم بیرون که میرم لباسی که کار خودم باشه بپوشم نگاه میکنن همه ،،نه جیغ باشه خاصه طراحیش

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩