2777
2789

مهدی که بچه اتون میره چه خدماتی ارائه میدن؟(چه آموزش ها و برنامه هایی دارند؟)

چقدر شهریه میدید؟ 

میان وعده و ناهار و ... هم میدن؟ 

آموزش نقاشی و جهات و مسائل تربیتی ساده و ایمنی و خود مراقبتی 

میان وعده گرم 

کلاس زبان دو روز در هفته

ماهی ۱/۴۰۰ که تو شهر ما یه مبلغ متوسطه و خیلی بالا نیست 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

آموزش نقاشی و جهات و مسائل تربیتی ساده و ایمنی و خود مراقبتی  میان وعده گرم  کلاس زبان د ...

چن سالشه از کی فرستادی مهد

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالشه از کی فرستادی مهد

۴سال تازه تموم شده

از همین مهرماه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

آموزش نقاشی و جهات و مسائل تربیتی ساده و ایمنی و خود مراقبتی  میان وعده گرم  کلاس زبان د ...

من یک جا می‌خوام از شنبه دخترم رو ببرم. 

محیطنش خلوته و بسیار تمیز بود. 

آموزش زبان و کلاس ورزش آموزش به روش مونته سوری دارند. 

ناهار و میان وعده هم دارند. لوازم تحریر هم با خودشون هست. 

من فقط باید یک دست لباس اضافه و آب برای دخترم بذارم. 

۲۲۰۰ شهریه اشه. به نظرتون خوبه ؟ چون اولین بار هشت میبرمش مهد. 

ماهی ۲ تومن شهریه مهد خصوصی فقط ده نفر قبول میکنه برای هر شیفت بدون غذا و تغذیه ولی آموزشش خیلی خ ...

من یک جا می‌خوام از شنبه دخترم رو ببرم. 

محیطنش خلوته و بسیار تمیز بود. 

آموزش زبان و کلاس ورزش آموزش به روش مونته سوری دارند. 

ناهار و میان وعده هم دارند. لوازم تحریر هم با خودشون هست. 

من فقط باید یک دست لباس اضافه و آب برای دخترم بذارم. 

۲۲۰۰ شهریه اشه. به نظرتون خوبه ؟ چون اولین بار هشت میبرمش مهد. 

من یک جا می‌خوام از شنبه دخترم رو ببرم.  محیطنش خلوته و بسیار تمیز بود.  آموزش زبان و کل ...

آره عزیزم خوبه و منطقیه 

ببرش و نگران نباش کیف میکنه

دختر من که عاشق مهدشه

من پسرم پیش می‌ره ولی خب یه گروهی هم ۴ساله مهد میان ۱۸تومن هزینه دادیم البته بخشی نقد وبقیه چک ۳ماهه،کلا کارهاشون با بازی همراهه ولی خب خیلی کارهاشون خلاقانه هست نقاشی و انگلیسی هم کارمیکنن میان وعده وغذا هم برنامه دادن خودمون میزاریم براشون ویه اکیپ روانشناسی هم مدام کارهاشون رو برامون گزارش میدن واستعدادهاشون رو میگن که درچه زمینه ای هست دوست خودم پسرش ۴ساله اس تقریبا برنامشون همینه فقط یه کوچولو کارهاشون فرق می‌کنه سطحش 

من پسرم پیش می‌ره ولی خب یه گروهی هم ۴ساله مهد میان ۱۸تومن هزینه دادیم البته بخشی نقد وبقیه چک ۳ماهه ...

یادم رفت بگم پسرم کف بازی که نمی‌دونم دیدید یانه هرماه وجشنواره رنگها هم برگزار میشه عالیییه