2777
2789
عنوان

مگه هست همچین عشق هایی

1479 بازدید | 51 پست

ما یه دوست داریم از ما خیلی بزرگترن ولی باهم ارتباط داریم و خوبیم باهم بعد امروز خانومش به من زنگ زد حالش خیلی بد بود گفت خونه ای بیام پیشت و اینا منم گفتم آره اومد پیشم گریه میکرد یه ماجرایی رو برام تعریف کرد که واقعا تعجب کردم اصلا فکر نمیکردم همچین چیزی توی واقعیت وجود داشته باشه بعد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانومه الان ۴۰ سالشه شوهرش ۴۲ سالش حدودا ۱۰ ساله ازدواج کردن و یه بچه ۶ ساله دارن تعریف میکرد با حال به شدت بد که این خانوم عاشق یه پسری بوده و باهم چندسال دوست بودن پسره چند بار اومده خواستگاریش خانواده دختره مخالفت میکنن کلی جلوی خانوادش وایساده و... ولی هر کاری کردن نذاشتن اینا باهم ازدواج کنن

همون موقع ها شوهر الانش به صورت سنتی می یان خواستگاری اینم خودش موقعیت خوب خانواده عالی قبول میکنن اینو تحت فشار میذارن و ازدواج میکنن دیگه بعد شوهر این خانوم خیلی خوبه یعنی هرچی بگی داره تحصیلات بالا،موقعیت اجتماعی خوب ،خانواده خوب ،وضع مالی عالی و اخلاق به شدت خوب

ولی میگفت فلانی خیلی خوبه آرزوی هرکسی هست که زنش باشه هیچی کم نداره ولی من دوسش ندارم هنوزم بعد از گذشت این همه مدت عاشق یکی دیگم حتی پیش خودم تصور میکنم بچم ،بچه اون پسریه که دوسش داشته ،گاهی اوقات میرم التماس خواهرمو میکنم زنگ بزنه بهش فقط صداشو بشنوم همیشه توی بهترین لحظه های زندگیم ناراحت و افسردم بعد

حاضر بودم خونه فلان منطقه نبود ،فلان امکانات رو نداشت ماشین فلان مقدار قیمتش نبود ولی پیش اونی بودم که عاشقشم هر وقت فلانی بهم دست میزنه حالم بد میشه با تمام خوبیاش نمیخوامش اگه بچه نداشتم یک لحظه هم نمیموندم بعد دلیل اینکه اینقدر حالش بد شده بود این بود اون آقا اومده بود محل کارش و دیده بودش

اصلا باورم نمیشه همچی عشقایی وجود داشته باشه مگه میشه بعد این همه سال فراموش نشه بعد با وجود مردی به این خوبی کنارش واقعا دلم برای شوهرش سوخت به شدت

ولی میگفت فلانی خیلی خوبه آرزوی هرکسی هست که زنش باشه هیچی کم نداره ولی من دوسش ندارم هنوزم بعد از گ ...

کاش براش میجگید و الان پشیمون نبود

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
حاضر بودم خونه فلان منطقه نبود ،فلان امکانات رو نداشت ماشین فلان مقدار قیمتش نبود ولی پیش اونی بودم ...

خوشی زده زیر دلش بعضی زنا لیاقت زندگی خوب ندارن

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

بله هست

متأسفانه کسی که یه درصد به کسی علاقه نداشته باشه یه روزی همه چی رو ویرون می‌کنه و میذاره میره

اون خانوم هم یه روزی فوران میکنه و مطمئنا جدا میشه چون اون آقا هم حد تحمل داره اگه ببینه زنش باهاش نمیسازه و بهش محبت نمیکنه کم کم سرد میشه ازش

ولی خب مطمئنا اون پسر ردش می‌کنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊