2777
2789
عنوان

مگه هست همچین عشق هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 51 پست
من اتفاقا همه جا همینو میگم وقتی شوهرت خوبه وقتی دست بزن نداره وقتی سالمه وقتی یه زندگی مرفه برات س ...

آفرین حق تا ابد

عشق برا دوران جهالیت و زیر 18 ساله هاست

کسی که بچه داره دیگه عشق معنی نمیده اونم عشق مجردیش😐

آفرین به خالت خدا حفظش کنه

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

میگفت حاضر بودم با اون بدبخت بشم ولی بهش میرسیدم

بخدا منم عاشق بودم از بچگی 

ولی فهمیدم اخلاقش چطوریه دیگه از سرم و فکرم افتاد و حتی از چشمم

از کجا معلوم اون آدم اخلاقش خوب بوده

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا منم عاشق بودم از بچگی  ولی فهمیدم اخلاقش چطوریه دیگه از سرم و فکرم افتاد و حتی از چشمم ا ...

واقعا همینه ،دردش معلوم نیست چیه چطور میشه عاشق مرد به این خوبی نشد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
آره هیچ حسی بهش ندارم درصورتیکه از بچگی میخواستمش فامیل بودیم الان حالت خوبه؟ خوشبختی؟

آره خدا هوا داشت به اون خواستگاره جواب رد دادم چند وقت بعدش عشقم اومد الان 2 سالی هست داریم زندگی میکنیم خداروشکر خوبم 

ان شاءالله یه سرنوشت بخت خوبم نصیب تو بشه که توش عشق واقعی عالی رو تجربه کنی اصلا قبلی یادت بره 

برات صلوات میفرستم 

وضعشون خیلی خوبه ولی کاش فقط وضعشون خوب بود شوهرش خیلی خوبه از همه لحاظ اخلاق ،قیافه،تحصیلات ،خانواد ...

خوشی زده زیر دلش

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
آفرین حق تا ابد عشق برا دوران جهالیت و زیر 18 ساله هاست کسی که بچه داره دیگه عشق معنی نمیده اونم ع ...

محبت کسی رو رم نمیده کسی رو وحشی نمیکنه آدما رو رام میکنه

وقتی شوهرت انقد باهات خوبه و بهت محبت میکنه حتی اگه عاشقش نشی بهش عادت میکنی به بغلش به صداش به وجودش به حرف زدنش به اخلاقش و اون موقع زندگی بدون اون برات بی معنی میشه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊