2777
2789
عنوان

شکستگی

115 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،پسرم یک سال و نیمشه از رو تخت افتاد ،امروز عکسشو گرفتم گفتن ترقوه سمت چپش شکسته، شهرمون متخصص ارتوپد نداره،تا فردا که ببرمش دکتری جایی،خواستم بپرسم شما همچین تجربه ای دارید؟کار بچه به عمل نکشه😖

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.

من آره بچم دستش شکست دوروز موند چون جایی بودیم دکتر نداشت بد رفتیم فقط گچ گرفت عمل لازم نبود 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يا خدا خيلى بايد درد داشته باشه الان چجورى بهش ميگى تكون نخوره كه جابجا نشه؟ كاش بخوابونيش كه تكون ...

سه روزه ایطور شده ،اصلااااا فکرشم نمیکردم جاییش شکسته باشه،چون گریه میکرد بردمش یه مسکن براش بگیرم!!!الان برا خودش بازی میکنه یا میخوابه،سر یکسری حرکات اذیت میشه،نباید هر طوری بغلش کنم 

ترقوه حساسه خیلی  انشالله به عمل نمیکشه راجع به بچه نه ولی پدرم ترقوه ش شکست پلاتین مجبور شد ...

یا خدا😭

من آره بچم دستش شکست دوروز موند چون جایی بودیم دکتر نداشت بد رفتیم فقط گچ گرفت عمل لازم نبود 

اخیییی💔، بابام عکسشو به یه درمانگر سنتی نشون داده،گفته میتونم به احتمال زیاد با چسب و یکسری کارا خوبش کنم،احتمالم داره کارش به عمل بکشه،رفتم رو ویبره ،به زور دارم تایپ میکنم

اخیییی💔، بابام عکسشو به یه درمانگر سنتی نشون داده،گفته میتونم به احتمال زیاد با چسب و یکسری کارا خو ...

اسی من رفتم دکتر واسه بچم داده بودن ب این تب سنتیا دست بچه رو درست کنن دستش انحراف پیدا کرده بود بردن عمل کردن دوباره . دکتر باید تشخیص بده عمل میخواد یا نه ی ارتوپد دست ببر نشون بده عملشم اصلا سخت نیست نگران نباش اصلا 

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
اسی من رفتم دکتر واسه بچم داده بودن ب این تب سنتیا دست بچه رو درست کنن دستش انحراف پیدا کرده بود برد ...

اره حتما دکتر میبرمش