2777
2789

میشه بیاین تاپیکم🙏🏻🥺

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سوراخ شده یا سیاه شده که هیچی مستقیم دندون پزشک اگر دردش عصبیه بی حسی لیدوکائین دندون یا قطره میخک 

از پل نامردان عبور نکن بگذار آب تو را ببرد....از ترس شیر به روباه پناه نبر بگذار شیر تو را بدرد....ببر باش و دردنده اما از کنار آهویی بی پناه به آرامی گذر کن....کوروش بزرگ
ندارم عزیز

آب نمک قرقره کن یلحظه دردش خیلی شدید میشه بعد سریع خوب میشه

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

مدام اب نمک پر کن تو دهنت تا عفونتش رو خشک کنه 

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
یعنی عفونته؟

اره دندون عفونت کنه درد میکنه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
عصبیه فکنم خواب بودم یه بنده خدا هی چند بار بیدارم کرد دندون درد شدم یهو

مسکن قوی بخصوص ژلوفن بخورید 

از پل نامردان عبور نکن بگذار آب تو را ببرد....از ترس شیر به روباه پناه نبر بگذار شیر تو را بدرد....ببر باش و دردنده اما از کنار آهویی بی پناه به آرامی گذر کن....کوروش بزرگ

عصبیه مسکن بخورید