2777
2789
عنوان

دلم گرفته

109 بازدید | 27 پست

امروز شوهرم از سر کار اومد غذا براش کشیدم اینقدر از غذا غر زد که نتونستم غذا بخورم میگه چرا سیب زمینی تو غذا نیست گفتم تو خونه نداشتیم اینقد حرف بارم کرد هیچ نگفتم دلم شکست مثل همیشه از حرفاش مشخصه که از من پیش دوستاش بد گفته اوناهم حرف منو بهش زدن و اونم هی غر میزد سر سفره جوری غذارو کوفتمون کرد که نه من نه پسرم نتونستیم بخوریم خودش خورد،بعد گفتم ببرم خونه مامانم گفت تا شراب که آوردم نخوری نمیبرم گفتم صدسال لب نمیزنم اومد دهنمو جوری فشار داد لبم از داخل قاچ خورد هیچ نشستم و گریه کردم بعد تا خوابم برد اینقدر از این زندگی خستم که هر روز از خدا میخوام مرگمو برسونه راحت بشم نه عشقی نه امیدی نه انگیزه ای ای چه میشد خدا منو ببره راحت بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔 چرا اصرار داره شراب بخوری؟

چون زورگو و اخلاقش مزخرفه میگه هرچی من پسندمه توهم باید پسند کنی و من اونطور نیستم اهل نماز و اینام کلا فازمون یکی نیست یه لاشیه به تمام عیار

یعنی چی.. خوب خرید وظیفه مرده...   منم همین حس رو تو زندگی دارم

میگه به پسرت بگو بره بخره پسرم کوچیکه بعدم تو خونه پول یا کارت بانکی که پول توش باشه ندارم  عقل اینو نداره من پول از کجا بیارم خرید کنم

فقط اخلاقش اینه اهل ودعوا وبهانه نیست... مهربونه. ولی  کم حرفه... و سردی جنسی هم داره...  ...

کاش شوهرم من مثل شوهر تو بود سردی با دارو حل میشه ولی اخلاق بد به هیچ چیز تغییر نمیکنه