2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 27 پست
یعنی اعتماد نداره به شما؟؟

نه خسیسه میگه خودم میخرم ولی هرچیزی میخره منت میزاره دلم هزار تیکه میشه نون اینو میخورم حس میکنم کوفت بخورم مزش بهتره تا چیزی که هی منت پشتش باشه ،چه بیچاره ایم من دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم شوهرم دک تا عیب داره   کم حرف و سرد... داعونم کرده

به نظرم اگه پول بهت میده ازش بگیر حسابی به خودت برس کم حرفه که باشه مگه اینایی که پرحرفن جز فحاشی و تحقیر و خبرچینی براخانوادهاشون چه گلی به سر زناشون زدن ،آدمی که پر حرفه کنترل زبونش رو نداره کاش شوهر منم در طول روز ۴ کلمه حرف میزد ولی به من خرجی میداد و دلم رو با زبونش نمیشکوند

گاهی مثل الان تو دلم میگیره.... میگم شاید منو دوس نداره.... گاهی تا صبح به خودم میپیچم...  ول ...

آره میفهمم واقعا ،سعی کن مواد غذایی با طبع گرم بهش بدی از لبنیات و این چیزای سرد هم تو غذاها نباشه بهتره چای نباتو  اینا عالیه 

آره میفهمم واقعا ،سعی کن مواد غذایی با طبع گرم بهش بدی از لبنیات و این چیزای سرد هم تو غذاها نباشه ب ...

میدونی من چرا دلم میگیره.... تو تو خونه دعوتی می کنی. حد اقل داد می زنی یا گریه می کنی تخلیه میشی.... 

من باید تو خودم بریزم.  چیزی برای  دعوا ندارم.. به کسی هم نمی تونم بگم...