2777
2789

ما هممون دوست خوب نداریم که اینجاییم... 😶

اگه کسی خواست چت کنیم و گروه دوستی داشته باشیم بیاد تلگرام

https://t.me/+m5gK0cMNi1phMzRk

اگه لینک آبی نشده کپی کنید تو مرورگر

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تل ندارم🥲

چرا؟ تلگرام که خوبه و امنه

کسی نمیتونه هک کنه و نفر سومم چت ها رو نمیخونه مث اپ های داخلی

بله چندبارم دیدیم همو

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

همشون دخترن اینجا باشه منم میام البته همچین گروهی دارم ولی همه دخترن از نی نی سایت پیدا کردم منم&nbs ...

اره عزیزم همه دختریم

چرا؟ تلگرام که خوبه و امنه کسی نمیتونه هک کنه و نفر سومم چت ها رو نمیخونه مث اپ های داخلی

شوهرجان نمیزاره بدش میاد🥲

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

شوهرجان نمیزاره بدش میاد🥲

ما خانوما هم یاد گرفتیم یه کاریو نمیخوایم بکنیم میگیم شوهرمون دوس نداره 😂😂 

ما خانوما هم یاد گرفتیم یه کاریو نمیخوایم بکنیم میگیم شوهرمون دوس نداره 😂😂 

به خدانمیزاره میگه نمیدون صیغه یابی وچیزای بد داره خودشم چندساله حذف کرده

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

به خدانمیزاره میگه نمیدون صیغه یابی وچیزای بد داره خودشم چندساله حذف کرده

خب تو چیزای بدش نره، مث اینه که ماهواره نزاری، یا اینستا نداشته باشی چون چیزای بد داره، خب همه جا این چیزا هست خود ادم کنترل کنه 😁

خب تو چیزای بدش نره، مث اینه که ماهواره نزاری، یا اینستا نداشته باشی چون چیزای بد داره، خب همه جا ای ...

چیکارکنم غیرتیه