2777
2789
عنوان

کی مثل منه....😔

76 بازدید | 3 پست

تنهام دلم خیلی گرفته خواهر برادرام ازم سراغی نمیگیرن فقط مادرم میاد با برادر بزرگم دیدنم 

حتی تلفنم بم نمیزنن حسود نیستم بخدا وقتی میبینم خواهر شوهرام چطور هی بهم زنگ میزنن و هر روز خونه همن یا شوهرم چقد دوسشون داره دلم خیلی میگیره یا اون برادر بزرگترشون خیلی همو دوس دارن ایشالا همیشه این جمع برقرار باشه یا دور وریام که میشناسم لحظه به لحظه در تماسن 

هیچکس رو ندارم خواهرشوهرام که اصلا اجازه صمیمی شدن نمیدن با اینکه هر روز خونه همیم فقط در حد سلام علیک احوال پرسی دلم میخواد با یکی درد و دل کنم برم بیرون همه چی رو که نمیشه به شوهر گفت حتی دوست هم ندارم یه مدت بودن و بعد قطع رابطه کردن چرا واقعا اینطوریه .....😭

بزار بهت یه چیزی رو بگم داداش دارم اما چ فایده، سر اینکه چرا رفتی سراغ کسی که دوسش داشتی سلاممم نمیده چه برسه به اینکه بهم سر بزنه زنگ بزنم ۴۰ سالشه زنش برگشت بهم گفت که کاری داشتی به داداشت نگو نمی‌ذارم داداشت بیاد مامان دارم اما چه فایده زده رو دست نامادری بابا دارم سن ۲۰ سالگی می‌خوام اونو دم گوشم که چرا با شوهرت رفتی بیرون

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.