2777
2789
بعد طرز استفاده اش چجوریه؟
گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
خودت گفتی دیگه لیمو رو حلقه کن . هسته اش رو دربیار یه لایه لیمو ،یه لایه شکر یا عسل بریز . بزار بمونه . خودش حل میشه . یکی دوروز بعد سرش رو چک کن خالی نمونه که کپک بزنه . موقع چای یه برش بنداز تو فنجونت من لینو و زنجبیل و عسل رو درست میکنم و موقع سرما خوردگی تواب گرم میریزیم و میخوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سر شیشه رو کامل پر کن . وقتی شکر حل میشه یه کم فرو میره پایین . من خودم عسل میریزم دوباره روش . حالا شما میخوای لیمو یا شکر بریز پرش کن . من خودم تو یخچال نگه میدارم ولی ظاهرا بیرون هم میشه نگه داشت
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   mnbvgy  |  18 ساعت پیش