2777
2789

اصلا بچگی نکردم و مثل دوستام نبودم و همیشه خانوادم میگفتن باید پزشک بشی و یادمه کلاس چهارم بودم بهم گفتن باید بری قلمچی و تست زدنو یادبگیری کلاس ششم بودم معلم خصوصی و آزمون و کتاب تست شروع شد تا سال دوازدهمم همبن بود همه انگیزم این بود کنکور بدم قبول بشم راحت بشم از دست خانوادم :)

هیچوقت یادم نمیره پارسال یک روز قبل نتایج انتخاب رشته پیامک از طرف سنجش امد که شما باید دوباره آزمون بدی و نفهمیدم چیشد اون شب تا صبح بیمارستان بودم و رفتم آزمون بدم ولی سر جلسه غش میکنم و ۴ روز بخش مراقبت های ویژه بستری میشم تو اون مدت بیماری قلبی میگیرم و ...

دیگه اجازه ندادن برم دانشگاه و منم هر روز حالم بدتر میشد هر روز مریض بودم و دیگه قید کنکور و درس و زدم شاید بهتر بشم تا اینکه مامانم تصمیم گرفت بفرستم ترکیه اونجا دانشگاه برم سه ماهه که تصمیم گرفتن منو بفرستن حالم بهتر شده بود و خیلی انگیزه گرفتم تا اینکه خانواده پدریم امدن و دخالت کردن و رفتن رو مخ بابام که نزار دختر بره اونجا هرکی رفت خراب شد :)

بابام نتونست رو حرف خانوادش حرف بزنه دو روز قبل رفتنم گفت اصلا اجازه نمیدم و همچی رو بهم زد با اینکه این همه هزینه کردیم برای رفتنم😓💔

اینقدر حالم بده که تنها کاری که میخوام انجام بدم اینه خودمو بکشم ،هر راهی میرم بن بست میشه خسته شدم دیگه 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هرکی مشکوک بشن میگن دوباره ازمون بده  برا چی بهت مشکوک شده بودن؟

پارسال اصلا معدل تاثیر نداشت اما مثل اینکه تو قانونشون بود که معدل و رتبه باید همخونی داشته باشه من معدل کتبی پارسالم ۱۴/۸۹ شد رتبم ۲ هزار اما گفتن رتبت با این معدل مشکوکه و باید دوباره آزمون بدی و منم رفتم آزمون بدم اما خب همجا بدشانسی میارم :) 

پارسال اصلا معدل تاثیر نداشت اما مثل اینکه تو قانونشون بود که معدل و رتبه باید همخونی داشته باشه من ...

اخه عزیز دلم ربطی به پارسال یا تاثیر معدل نداره که کلا رتبه های زیر پنج هزار معدلشون  بالا میشه چون همونقدر که برا کنکور خوندن 

برا نهایی هم همونارو جواب میدن 

درواقع جدا نیس که این دوتا هر کی ولسه کنکور بخونه پس نهایی هم خوب میده ترمیم هم که همه کرده بودن بخاطر تاثیر معدل