سلام،دیروزم تاپیک زدم الان دوباره مینویسم،من 20 هفتمه دکترم برام انومالی ننوشته گفته نیازی نیست،دکترمم حاذقه و 60 سالشه بی تجربه نیست،اخرین سونو رو هفته 17 انجام دادم که همه چی خوب بود،دیروز چندنفر از بچه ها مثل من بودن و گفتن مشکلی نیست چند نفر هم گفتن باید برم انومالی،ولی هیچ سونویی الان نوبت نمیده😢 همین الان هم اگه خدای نکرده بچم مشکل داشته باشه دیره فردا میرم تو 21 هفته😢 نوبت هم نمیدن الان،چیکار کنم حالا😔خیلی نگرانم😔
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم.. خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم منم دخترعمه ام دکترش واقعادکترخوبی بوداونم فقط بهش گفته بوداولی مهمه اصلا نگران نباش نی نی خوشکلت سالمه سالمه.بسپارش دست خداوهرروزبراش یه آیت الکرسی و140مرتبه صلوات هدیه به حضرت ابلفضل ومادرعزیزش امل البنی بفرست هیچیم نیست.
من آرزمه توروخداتوروخداواسه سالم وصالح به دنیااومدن بچه ام دعاکنیدخیلی میترسم.یه صلوات بفرست اگه میشه.حاجت رواشی انشاالله.
عزیزم من تجربه ندارم..ولی نگران نباش توکلت ب خدا باشه..اون بهتر از هر دکتری مراقبته..قران بخون اروم باش
خداااجووووونم ..صدامو بشنو..میدونم همیشه مدیونتم بخاطر نعمتهایی ک بهم دادی..خدا جون دلم خیییییلی نی نی میخاد..امسال عید یه عیدی سالم و صالح بهم بده.توروخدا دعام کنید..
اگه فامیل نیستین و مشکلی ارثی نداری بیخیال عزیزم ...این آزمایش هام کاملا درست نیستن دخترعموی من تو غربالگری گفتن نود درصد معلوله ذهنیه اما حاضر نشدن برن آمنیوسنتز گفتن توکل بر خدا الان پسرش دوسالش صحیح و سالم .حرف دکتر گوش میکردن احتمالا بچه سالمش و سقط میکردن ..
HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
ممنونم که اومدید ارومم کردین من تا هفته 11 لکه بینی داشتم دکترم تا هفته 20 برام شیاف و استراحت مطلق تجویز کرد یعنی دکتری نیست که از هرچیزی راحت بگذره نمیدونم چرا انومالی ننوشت برام
فائزه جون فامیل نیستیم تمام ریسک های غربالگری های اول و دومم بالای دو هزار بود،ولی میگن تو انومالی اعضای داخلی جنین بررسی میشه و مهمه منشی دکترم گفت دکتر همه رو نمیفرسته انومالی اونایی که روند بارداریشون طبیعیه رو نمیفرسته
سونوی آنومالی بررسی تمام اندامهای داخلی و خارجی جنین هست و تشخیص جنسیت در واقع یکی از سونوهای هست که هر خانم بارداری باید بره ربطی به فامیلی یا سابقه زایمان قبلی نداره توی این سونو از کلیه و قلب و ریه و تمام اندامهای جنین و مخصوصا شکافِ کام که یکی از مهمترین بررسی هاست باید انجام شه