2777
2789
عنوان

شکایت از کارفرما

3093 بازدید | 43 پست

سلام خانوما من تو یه شرکت 4ماه قبل عید رفتم سرکار ب عنوان کارگر ساعتی 20 تا عید، بعد از عید برج یک اداره کارشدم و بیمه حقوقم 6900، هشت صبح تا پنج و نیم عصر،  قرارداد سه ماه به سه ماه تمدید میکردن، چهارماه اول گذشت و ماه پنج مرداد ماه با مسئول خرید بحثم شدچون بهمون توهین کرد، و بعد مسئول خرید رفت گزارش داد و خلاصه من به ناحق اخراج شدم، حقوق برج چهارمونو، برج پنج داد ینی یک ماه دیرتر داد 25  مرداد داد حقوقو.  منم 15 مرداد اخراج شدم درصورتی که تا برج 6 قرارداد داشتم خلاصه برج شیش پنجم یا دهم گفتن بیایین تسویه امضاکنین تا پولتونو بدن(چون شرکت چکاش پاس نشد و ی جورایی تولید از کار افتاد چون پول نبودبا همه تسویه حساب کردن )خلاصه  من با همکارای دیگم رفتیم امضا و انگشت زدیم ده روز بعد حقوق بقیه رو زدن برامن نزدن من هی زنگ و پیام زدم ک چرا حقوقو نمیدین اهمیت نمیدادن و بعد چندهفته گفتن بیا چک بگیر الان که قبول کردم هفته ی پیش قرار بود بدن گفتن کارفرما نیومده و هفته ی دیگه چهارشنبه میاد مینویسه امروزم که چهارشنبه اس خبری نشد و من زنگ و پیام میزنم هیچ چیز قانع کننده ایی نمیگن و من به کارشناسشون زنگ میزنم چون کارفرما جواب نمیده و بیشتر لج میکنه زنگش بزنی،  حالا من نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیت میکنن،  خانوما ببخشید طولانی شد گفتم دقیق بگم که راحتتر بتونین کمک کنید،  بنظرتون چیکارکنم؟ برم اداره کار به جایی میرسم چون تسویه رو امضا کردم 

❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضای تسویه حساب دال بر تسویه واقعی نیست اونا باید مدرکی برای پرداخت به شما داشته باشن وگرنه محکوم ...

درسته سند پرداخت ندارن بنظرتون باهاشون راه بیام یا برم اداره کار؟ 

❤️‍🩹

وای خدا لعنتشون کنه.

چقدر حرصم در اومد.

من باشم حتماً شکایت میکنم. اصلاً هم رضایت نمیدم.

خدا لعنتشون کنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

وای خدا لعنتشون کنه. چقدر حرصم در اومد. من باشم حتماً شکایت میکنم. اصلاً هم رضایت نمیدم. خدا لعنت ...

بخدا همه ی این مدت استرس گرفتم بیخود و بی جهت لرز میکنم تو خواب،  رودمم تحریک پذیره همش اسهال و دل درد دارم از استرس 

❤️‍🩹
درسته سند پرداخت ندارن بنظرتون باهاشون راه بیام یا برم اداره کار؟ 

خب من نمیدونم که اونا چه قصدی برای شما دارن

شما باید تشخیص بدی که ایا واقعا به مشکل خوردن یا اینکه میخوان شما رو اذیت کنن

خب من نمیدونم که اونا چه قصدی برای شما دارن شما باید تشخیص بدی که ایا واقعا به مشکل خوردن یا اینکه ...

نه دارن اذیتم میکنن چون با مسئول خریدشون بحث کردم 😕

❤️‍🩹
خب من نمیدونم که اونا چه قصدی برای شما دارن شما باید تشخیص بدی که ایا واقعا به مشکل خوردن یا اینکه ...

قطعاً اذیته دیگه.

وگرنه ۷ تومن که چیزی نیست نتونن پرداخت کنند.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

گفتن چک دوماهه میدیم گفتم باشه بدید همون چک دوماهم دارن منو میدوئونن

❤️‍🩹
بخدا همه ی این مدت استرس گرفتم بیخود و بی جهت لرز میکنم تو خواب،  رودمم تحریک پذیره همش اسهال و ...

خونسردی تو حفظ کن عزیزم. با یه وکیل مشورت کن. احتمالا بهت میگه راه و چاه چیه.

بعد خودت اقدام کن برا شکایت