سلام خانوما من تو یه شرکت 4ماه قبل عید رفتم سرکار ب عنوان کارگر ساعتی 20 تا عید، بعد از عید برج یک اداره کارشدم و بیمه حقوقم 6900، هشت صبح تا پنج و نیم عصر، قرارداد سه ماه به سه ماه تمدید میکردن، چهارماه اول گذشت و ماه پنج مرداد ماه با مسئول خرید بحثم شدچون بهمون توهین کرد، و بعد مسئول خرید رفت گزارش داد و خلاصه من به ناحق اخراج شدم، حقوق برج چهارمونو، برج پنج داد ینی یک ماه دیرتر داد 25 مرداد داد حقوقو. منم 15 مرداد اخراج شدم درصورتی که تا برج 6 قرارداد داشتم خلاصه برج شیش پنجم یا دهم گفتن بیایین تسویه امضاکنین تا پولتونو بدن(چون شرکت چکاش پاس نشد و ی جورایی تولید از کار افتاد چون پول نبودبا همه تسویه حساب کردن )خلاصه من با همکارای دیگم رفتیم امضا و انگشت زدیم ده روز بعد حقوق بقیه رو زدن برامن نزدن من هی زنگ و پیام زدم ک چرا حقوقو نمیدین اهمیت نمیدادن و بعد چندهفته گفتن بیا چک بگیر الان که قبول کردم هفته ی پیش قرار بود بدن گفتن کارفرما نیومده و هفته ی دیگه چهارشنبه میاد مینویسه امروزم که چهارشنبه اس خبری نشد و من زنگ و پیام میزنم هیچ چیز قانع کننده ایی نمیگن و من به کارشناسشون زنگ میزنم چون کارفرما جواب نمیده و بیشتر لج میکنه زنگش بزنی، حالا من نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیت میکنن، خانوما ببخشید طولانی شد گفتم دقیق بگم که راحتتر بتونین کمک کنید، بنظرتون چیکارکنم؟ برم اداره کار به جایی میرسم چون تسویه رو امضا کردم