2777
2789
عنوان

شکایت از کارفرما

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 43 پست
هفت تومن نیست با بیمه و سنوات و اینا باید پرداخت کنن میشه ده و پونصد

به هر حال برا اونا پول خرد حساب میشه. 

دارن اذیت میکنن.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خونسردی تو حفظ کن عزیزم. با یه وکیل مشورت کن. احتمالا بهت میگه راه و چاه چیه. بعد خودت اقدام کن برا ...

گفته چون تسویه امضا گردی کارت مشکل میشه و صداشونو ضبط کن که پولتو ندادن...  حوصله شکایت و برو بیا ندارم وگرنه شکایت میکردم،  گفتم باهتشون راه بیام بازم دارن اذیت میکنن

❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته چون تسویه امضا گردی کارت مشکل میشه و صداشونو ضبط کن که پولتو ندادن...  حوصله شکایت و برو ب ...

به هر حال اونا باید تمام پرداخت هارو مدرک تحویل بدن. وقتی آخری رو مدرک ندارن یعنی پرداخت نکردن.

من میگم پیگیر باش.

بازم خود دانی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

به هر حال اونا باید تمام پرداخت هارو مدرک تحویل بدن. وقتی آخری رو مدرک ندارن یعنی پرداخت نکردن. من ...

برم شکایت؟ اخه قرارداد ندارم دست خودشونه،  تازه اول کار یه سفته پنجاه میلیونی دادیم برا ضمانت همه همکارامم دادن 

❤️‍🩹
برم شکایت؟ اخه قرارداد ندارم دست خودشونه،  تازه اول کار یه سفته پنجاه میلیونی دادیم برا ضمانت ه ...

ای بابا. تو همه مدارک دادی دست اونا؟

اون مدرکی که داخلش نوشته تا شهریور قرارداد داری دست خودشونه؟

ای بابا. تو همه مدارک دادی دست اونا؟ اون مدرکی که داخلش نوشته تا شهریور قرارداد داری دست خودشونه؟

بله دست خودشونه اخه به هیچ کدوم از ما قرار داد نمیدادن خب 

❤️‍🩹
بله دست خودشونه اخه به هیچ کدوم از ما قرار داد نمیدادن خب 

دیگه مغزم کشش نداره ولی با چندین وکیل صحبت کن.

حتماً پیگیر حق و حقوقت باش.

به نظرم باید نتیجه بگیری.

چنین مشکلی برای پدر منم پیش اومد شکایت کرد بعد کارفرما گفت شکایت پس بگی پولتو میدم.

البته از مبلغی که باید میداد کمتر داد. حرومش باشه