2777
2789
عنوان

لیزر کرده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 104 پست
نه خب بعضیا میرن عمل زیبایی اون قسمت هم انجام میدن اسمش نمیدونم چیه.پس اونم حرامه...درکل اگه چیزی حر ...

این که الان همه جا لیزر هست درسته منتها من نظر مراجع رو صبح خوندم همه گفتن نقاط ممنوعه حرامه .دیگه باز تحقیق کردم تو قرآنم نهی شده جز همسر کسی اون نقاط رو ببینه .دیگه نرفتم خودم.هرکس دوست داره میتونه بره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅دستگاه منظورته؟! 

اره من کندلا وقت گرفتم جلسه ای ۶۵۰بعد ینفر گفت بابا اینا فیکه زرو دایود بگیر بعد رفتم تیتیانیوم ایس وقت گرفتم هنوزم نرفتم🥹

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
تو بگو۸میلیون اصن می ارزه🤩😂😂

من ۱۰ میدم جا به جاش کنیم 🥴😅

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

دکتر بحث درمان هست اما این بحث زیبایی هست 

ولی خدایی خیلی تاثیر داره منم سفید پوستم ولی بخاطر شیو تیره شده بود ولی با لیزر داره برمیگرده حالت اولش زیر بغلم که سفید بود از وقتی موها رفته کلا صاف صاف شده مث زیر بغل بچه پیشنهاد میکنم برو

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ولی خدایی خیلی تاثیر داره منم سفید پوستم ولی بخاطر شیو تیره شده بود ولی با لیزر داره برمیگرده حالت ا ...

لایک

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
این که الان همه جا لیزر هست درسته منتها من نظر مراجع رو صبح خوندم همه گفتن نقاط ممنوعه حرامه .دیگه ب ...

اره منم اصلا فرشته ها وایسادم سه خطا کنم حالمو بگیرن حالا طرف گناه کبیره میکنه تازه بهش میسازه 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
ولی خدایی خیلی تاثیر داره منم سفید پوستم ولی بخاطر شیو تیره شده بود ولی با لیزر داره برمیگرده حالت ا ...

خودمم نیاز هست برم اما این مطالب که دیدم واقعا دو دل شدم وگرنه لیزر عالیه خصوصا وقتی آدم پیر میشه کسی نیس کمکش کنه 

نهایت قهوه ای سوخته بالیزر بشیم قهوه ای روشن😂

تازه اگه بتووونیم بریم . من که عمرا بتونم برم . چون خجالت میکشم 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

من الکساندرایت گرفتم

سره شخصی داشت ،جلسه ای چند 

خودمم نیاز هست برم اما این مطالب که دیدم واقعا دو دل شدم وگرنه لیزر عالیه خصوصا وقتی آدم پیر میشه کس ...

اره بخدا راحت شدم 5ماهه دست به ژیلت نزدم 

هر دفه کمرم میشکست🤦‍♀️

ولی حالا یه اپراتور قراره ببینه بعضی جاها شیفتی هست ولی میتونی با خانومه قرار بذاری همون یه نفر کارتو انجام بده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁