2777
2789
آخییییی الهی من قربون جفتشون برمممم 

عزیزدلم خدانکنه😍 راستی مغزیجات هرچییییی بخوری خوبه یعنی واسه جنین عالیه ،،،، و فولیک اسیدم روزی یکی بخور به تشکیل قلب بچه کمک میکنه  ،،،، به شکم نخوابی ،،،، بازم چیزی یادم اومد بهت میگم

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط من اولین بارمه چطوری باید قبول کنم درخواستتو

اون بالا ی حالت پاکت نامه هستش روش الان یک عدد 1 میاد 

برو اونجا چ قبول کن

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿
برو دروغی بگو  دو هفته گذشته آزمایش میگیرن دیگه  به مادرشوهرتم که ازت پرسید بگو نه گفتی ب ...

وای🤣نمیشه عزیزم اینجا یه شهر کوچیکه که تو ازمایشگاهش فقط یه نفر وامیسه

نمدونم درک میکنی یا نه ولی واقعا خورد تو ذوقم بغض کردم🥲

چرا؟ منظورم اینه بارداری . مادر شوهرت اشتباه میگه باید دوماه بگذره و .... من خودم سه روز از موعدم‌ گذشت بی بی چک مثبت شد. تو علمش رو از خانمهای اینجا بدست بیار حرف مادرشوهرتو ولش کن

اون بخاطر این که دلش نمیخواست پسر کوچیکش که میشه شوهرم زودتر از پسر بزرگش بابا بشه واس همون نمیخواد ...

آهان پس اینو بگو ولش کن تو مواظب خودت باش سوال هم داشتی اینجا بپرس