2777
2789
تو دیگه تو خونه خداروشکر دکتر داری دیگه دکتر نری هم نرفتی😐دو ماه بگذره؟؟؟باید بعد یک ماهو نیم ک از ...

والا من نمدونم از چه جنس ادمی هستن اینا😐هر چی ذوق داشتم کور کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
والا من نمدونم از چه جنس ادمی هستن اینا😐هر چی ذوق داشتم کور کرده

بابا بیخیالش

آزمایشگاه های شماهم نوبرن بخدا

من یروز ک از پریودم گذشت رفتم ازمایش دادم

اخه ب ازمایشگاه چ مربوطه یروز یا دو روز

فک کنم با مادر شوهرت هم دستن😅😅

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
مبارک باشه.برای منم دعا کن انتظارم تموم شه وباردار بشم💔

عزیزم تو دعا کن ازمایشم مثبت باشه منم از خدا میخوام به حق پنج تن دامنت سبز بشه  و یه کوشولوشو بغل کنی و از نگاه کردن بهش عشقققق کنی

رفتم عزیزم نگرفتن گف برو یه هفته تا ۱۰ روز بشه

دوست من ازمایش نرفت اصلا بیبی چک زد مثبت شد 8هفته رفت سونو من خودمم تستم مثبت شد دوهفته بعد رفتم سونو الان بغلم خوابیده😍

مطمئن باش درسته گلم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
دوست من ازمایش نرفت اصلا بیبی چک زد مثبت شد 8هفته رفت سونو من خودمم تستم مثبت شد دوهفته بعد رفتم سون ...

وای خوداااااا🤤🤤خدا برات نگهش داره و موفقیتاشو ببینی ایشالا عزیزم💓

دوست من ازمایش نرفت اصلا بیبی چک زد مثبت شد 8هفته رفت سونو من خودمم تستم مثبت شد دوهفته بعد رفتم سون ...

الهییییی خدا برات حفظش کنه عزیزدلمممم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشع

بنظرم اصلا به ازمایشگاه نگو 5 روز گدشته فردا بورو بگو ازمایش بارداری میخوام بدم پرسید چند روز بگو وقتم یادم نیس یا بگو دوهفته گذشته 

نشون میده  الان ازمایش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)