2777
2789

نمیدونم دکتره خسیسیش میاد ،بهم میگه با فلزی پر میکنم روکش میکنم یا واقعا بهتره ،لطفا اگه اطلاعی دارین از این قضیه بگید، بعدشم اینم بگم اولین باره پیش این دکتر میرم ،و بد اخلاقه ، پانسمان کردو گفت ی هفته دیگه بیا پر کنم ، لحظه آخر ب حالت اجبار انگار گفت ،مواد فلزی پر میکنم و روکش ، دندون پنجم هست بالا،  میگه آزاد هزینش ۵ تومنه ،با تعرفه بیمه ایرانی ک داری ، حساب میکنم جای دیگه پرسیده بودم گفته بود ۲ میلیون یا دومیلیونو خورده ای ، انگار میخواد تمام پول بیمم رو بگیره و فقط یه دندونم رو درست کنه ،از داستان بیمه زیاد سر در نمیارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها یعنی بگم از همون اول مواد سفید استفاده کنه ک دیگه ب روکش سفید نیاز نباشه؟

ببین اگه روکش باشه  خیلی دندون مقاوم تر میشه  پرکردن فلزی کنه  بعدش روکش بده خیلی مقاوم تره   

💖عشقم خانواده ام💖

فکر کنم کامپوزیت معمولا برای دندونای جلو که موقع حرف زدن و خندیدن مشخص میشه استفاده میکنن 

آمالگام مقاومتره 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

سلام دکترت رو عوض کن و برو پیش یه متخصص ترمیم و بده برات با مواد سفید پر کنه. این دکتر میخواد پول بزنه جیب چون بیمه هم هستی میخواد دندوناتو الکی روکش کنه برو پیش یه متخصص ترمیم بگو خوب پر کنه برات هر چقدرم پولش شد بده بره. روکش نکنی اگه دیواره هاش سالمه. روکش کنی اصن شکل و شمایل دندونت متفاوت میشه یا بقیه و تو لبخندت تاثیر داره. اگرم پیش همین دکتر میخوای پر کنی با مواد سفید، بهش بگو با مواد سفید برام بیلداپ کن. بیلداپ یعنی پر کردن اصولی دندان که نیروها وارده بهش به خاطر پر کردن اصولی پخش میشه به خاطر همین دندون نمیشکنه. اینجوری بهش بگو خودشو جمع کنه و سرسری پر نکنه.ولی اگه به زور گفته روکش و تو رو متقاعد نکرده عوض کن قبل اینکه پشیمون بشی. برو پیش متخصص ترمیم. 

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.
سلام دکترت رو عوض کن و برو پیش یه متخصص ترمیم و بده برات با مواد سفید پر کنه. این دکتر میخواد پول بز ...

اگه دندونت دیوار هاش سالمه پر کن و روکش نکن 

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.