کسی می دونه علت پرش پلک در حد چند ثانیه ب طور مداوم مثلا هرروز تقریبا صدبار بخاطر چیه؟!!
حدود یک ماهه اینجور میشه چشم سمت چپم بیشتر..
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من بخاطر کارم خیلییی فکرم مشغوله میتونه از اون باشه
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
واسه من پلکم و زانوم اینطوری میشه به حدی که مشخص میشه داره میپره
بنظرت از چیه.اصلا اینطور نبود..الان یک ماهه دم ب دقیقه میشه
من بخاطر کارم خیلییی فکرم مشغوله میتونه از اون باشه
آره.اگه خیلی فکرت مشغول باشه و حتی فشار روحی و عصبی.واسه من ۷.۸ ماه طول کشید خوب بشه.الانم بعضی موقع ها میپره
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
شوهرمم اینجوری میشه جدیدا،فعلا که خوب شده فکرکنم از اعصاب باشه ، واسه اون که این حدسو زدیم
من عصبی نیسم...ولیییی بخاطر کارم چون تازه شروع کردم خیلی فکرم مشغوله
آره.اگه خیلی فکرت مشغول باشه و حتی فشار روحی و عصبی.واسه من ۷.۸ ماه طول کشید خوب بشه.الانم بعضی موقع ...
از وقتی ک این تاپبکو زدم حدود سه بار پرش پلک زدم...آدم واقعا میترسه
حس میکنم اعصابه آخه من در شبانه روز افراد زیادی اعصابمو بگ.ا میدن
من تنها چیزی ک فکرمو درگیر کرده کارمه..چن سرمایههه خیلی گزاشتم و تازه کارمو شروع کردم....جوری فکرم مشغوله حتی شبا از خواب بیدار میشم و ب کارم فکرمیکنن☹️