کسی می دونه علت پرش پلک در حد چند ثانیه ب طور مداوم مثلا هرروز تقریبا صدبار بخاطر چیه؟!!
حدود یک ماهه اینجور میشه چشم سمت چپم بیشتر..
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii
از وقتی ک این تاپبکو زدم حدود سه بار پرش پلک زدم...آدم واقعا میترسه
طبیعیه.من دیگه کلافه میشدم.سعی کن فشار کاریتو کم کنی.توکل کن بخدا.کاراتم درست میشه.تو به چیدمان خدا شک داری؟خدایی که دونه های انارو به اون منظمی وبا برنامه چیده پس نظم کارهای ماهم دست خداست.استرس نداشته باش.انشاءالله موفق میشی
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من تنها چیزی ک فکرمو درگیر کرده کارمه..چن سرمایههه خیلی گزاشتم و تازه کارمو شروع کردم....جوری فکرم م ...
خوش بحالت که واسه خودت کار میکنی نه زیر دست مردم....
عزیزم میگم شما که آرایشگری بین لاین های ساده مثله کوتاهی مو کاشت ناخن یا اکستنشن و شنیون کدوم بازار بیشتری داره چون دو ساله درگیرم نمیدونم کدوم برم هزینه زیادم ندارم
طبیعیه.من دیگه کلافه میشدم.سعی کن فشار کاریتو کم کنی.توکل کن بخدا.کاراتم درست میشه.تو به چیدمان خدا ...
ممنون عزیزم...خیلی فشار فکری بخاطر کارم دارم و اصلاااا با اطرافیانم در مورد کارمو استرسم حرفی نمیزنم........
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii
خوش بحالت که واسه خودت کار میکنی نه زیر دست مردم.... عزیزم میگم شما که آرایشگری بین لاین های ساده م ...
ناخن خیلی بهتره. من ب چشمم میبینم ناخن برای حتی غیر حرفه ای ها هم بازار خوبی داره
همه ی رشته های آرایشگری واقعا سخته...از دور تو پیج طرفو درآمدش و میبینیم میگیم چ خوش شانسی تو دو ساعت فلان درآمد و داره..دیگ نمیدونیم چقدددددددرررر تو اینکار سختی کشیده..واقعا آرایشگری سخته
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
سلام اره عزیزم...دکتر اونموقع گف از استرس و فشار فکری هستش...
خداروشکر خوب شده