2821
2789
عنوان

انتظار خیلی تلخ و سخته

99 بازدید | 6 پست

خیلی وقته دارم لباس بچگونه میخرم به امید اینکه ۹ ماه بعد تنش میکنم عروسک و اسباب بازی میخرم به امید اینکه یه روزی بدنیا میاد و باهاشون بازی می‌کنه هر کفش و کتونی که به نظرم قشنگه براش میگیرم تا یه روز پاش کنم هر روز راه رفتنشو حرف زدنش و دستای کوچولوشو تصور میکنم که تو دستام گرفتم هر روز تو ذهنم از آیندشو قد کشیدنش یه رویا میسازمو ذوق مرگ میشم اتاقشو کاغذ دیواری میکنم و تو ذهنم براش بهترین جشن تولدارو میگیرم به این فکر میکنم که کادوی فارغ التحصیلی چی براش بگیرم که ذوق کنه این همه رویا میبافم اما اون نیست نمیاد همه ی شیشه های آمپولایی که توی آی وی افم زدمو براش نگه داشته بودم تا وقتی بزرگ شد بفهمه مامانش برای داشتنش چقدر جنگیده اما بازم نشد بازم نیومد

خدایا توان من همینقدر بود میشه تو کمکم کنی میشه خودمو زندگیمو نجات بدی هر روز دارم عصبی تر و افسرده تر میشم میشه خودت به دلم یه نگاه کنی

خانما میشه برای اینکه هر چه زودتر مامان بشم برام دعا کنید❤️❤️

ان شااالله ک میاد

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءاللّه که یک نی نی خوشگلی سالم و صالحی خدا بهت بده ... میگن بچه رو ادم بایذ فقط از خدا بخواد ان شاءاللّه بده بههت خدا ذکر استغفرالله با تلفظ صحیحش هر روز مداوم بخون در های بسته زندیگتو ‌باز می کنه

حتما عزیزم‌.تو هم مادر میشی زندگیتو تو حسرت نگذرون..انقد تو خونه نمون ک فکر کنی

نمیشه عروسی نزدیکترین آدم زندگیمه اما هیچ شوقی ندارم همیشه برای این عروسی دنبال لباس بارداری می‌گشتم الان حوصله ی هیچ چیز دیگه ای رو ندارم

نمیشه عروسی نزدیکترین آدم زندگیمه اما هیچ شوقی ندارم همیشه برای این عروسی دنبال لباس بارداری می‌گشتم ...

خیلی خوشبختی رو با بچه تصور نکن..قبل اینکه باردار بشی به آرزوهایی ک برای خودت داشتی برس..یمدت ک بیخیال بشی میبینی ک باردار هم شدی..یروزی حسرت روزایی ک حسرت میخوردی رو میخوری..تجربه مشابه دارم

2825
2823
2791
2779
2792