الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب توقع بالایی هم نداری خودت باید توی اجتماع حضور داشته باشی اگه شاغل نیستی مشغول به کار شو ...
خیر شاغل نیستم چون مجردم یکم شرایط کار سخت شده هر جا میرم تاسنم را می فهمن یا نگاهشون عوض میشه (میخان صمیمی بشن)و یا مشکل حقوق دارم(حقوق پایین )و اینکه من دهه هشتادی نیستم با حقوق پایین و کار زیاد بتونم کنار بیام
خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔
خب توقع بالایی هم نداری خودت باید توی اجتماع حضور داشته باشی اگه شاغل نیستی مشغول به کار شو ...
می دونید مشکلم اینه خواستگارای خوب کوچیکترن و متاسفانه نمی پذیرن من بزرگتر باشم چون من چهره ای بیبی فیسم و بزرگا هم خیلی بزرگن و اصلا تا می بینم وحشت می کنم انگار ۵۰ سالشونه دیگه نه شوقی نه ذوقی انگار ب اجبار مامانشون پاشدن اومدن خواستگاری
خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔
می دونید مشکلم اینه خواستگارای خوب کوچیکترن و متاسفانه نمی پذیرن من بزرگتر باشم چون من چهره ای ...
فدای سرت که نمیپذیرن
پسرا همینجوریشم از عقل ناقصن حالا ازت کوچیکترم که باشن دیگه هیچ
ولی اگه آقایی اومد که سنش خیلی زیادتر نبود و فقط قیافه اش خیلی مرد بود یه کم راحت بگیر ازدواج کن چهره خودتم بعد اینکه زایمان کنی شکسته میشه دیگه آدم که همیشه جوان نمیمونه
فدای سرت که نمیپذیرن پسرا همینجوریشم از عقل ناقصن حالا ازت کوچیکترم که باشن دیگه هیچ ولی اگه آقایی ...
مرسی عزیزم دعا کنید ب ارامش برسم این مساله بالارفتن سن ب تاخیر افتادن ازدواج تمام زندگیم را تحت الشعاع قرار داده و هر روز داره منو بیشتر ب سمت ناامیدی سوق میده 🥺