2777
2789
عنوان

میخام ازدواج کنم ولی خواستگار باب میلم پیدا نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست
وایییی دقیقا من خیلی با بالارفتن سنم نکته سنجترشدم ولی خوبها

دقیقا سن ک میره بالاتر انتخاب خیلی سخت میشه هر کسی را در حد خودت نمی بینی شما چند سالتونه؟

خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔

منم عین توام تقصیرم ندارن پسرا ازبس خرج زندگی بالاس نمی تونن زن بگیزن ترجیح میدن دوست بمونم تا مستقل شن 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا سن ک میره بالاتر انتخاب خیلی سخت میشه هر کسی را در حد خودت نمی بینی شما چند سالتونه؟

من۲۶یکبار توعقد جداشدم

اون دوران جدایی و بعدش انگار از من ی ادم دیگ ساخت

خیلی خبلی خیلی پخته ترشدم 

هی ب گذشته نگا میکنم میگم چقد سرسری گرفتم تهش له شدم

اتفاقا باید اخلاق یارو رو سخت گیری کنی نگی همه مردا همینن

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
خب توقع بالایی هم نداری  خودت باید توی اجتماع حضور داشته باشی اگه شاغل نیستی مشغول به کار شو ...

خیر شاغل نیستم  چون مجردم یکم شرایط کار سخت شده هر جا میرم تاسنم را می فهمن یا نگاهشون عوض میشه (میخان صمیمی بشن)و یا مشکل حقوق دارم(حقوق پایین )و اینکه من دهه هشتادی نیستم با حقوق پایین و کار زیاد بتونم کنار بیام 

خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔
خب توقع بالایی هم نداری  خودت باید توی اجتماع حضور داشته باشی اگه شاغل نیستی مشغول به کار شو ...

می دونید مشکلم اینه خواستگارای خوب کوچیکترن و متاسفانه نمی پذیرن  من بزرگتر باشم چون من چهره ای بیبی فیسم و بزرگا هم خیلی بزرگن و اصلا تا می بینم وحشت می کنم انگار ۵۰ سالشونه دیگه نه شوقی نه ذوقی انگار ب اجبار مامانشون پاشدن اومدن خواستگاری

می دونید مشکلم اینه خواستگارای خوب کوچیکترن و متاسفانه نمی پذیرن  من بزرگتر باشم چون من چهره ای ...

فدای سرت که نمیپذیرن

پسرا همینجوریشم از عقل ناقصن حالا ازت کوچیکترم که باشن دیگه هیچ

ولی اگه آقایی اومد که سنش خیلی زیادتر نبود و فقط قیافه اش خیلی مرد بود یه کم راحت بگیر ازدواج کن چهره خودتم بعد اینکه زایمان کنی شکسته  میشه دیگه آدم که همیشه جوان نمیمونه

فدای سرت که نمیپذیرن پسرا همینجوریشم از عقل ناقصن حالا ازت کوچیکترم که باشن دیگه هیچ ولی اگه آقایی ...

مرسی عزیزم دعا کنید ب ارامش برسم این مساله بالارفتن سن  ب تاخیر افتادن ازدواج تمام زندگیم را تحت الشعاع قرار داده و هر روز داره منو بیشتر ب سمت ناامیدی سوق میده 🥺

مرسی عزیزم دعا کنید ب ارامش برسم این مساله بالارفتن سن  ب تاخیر افتادن ازدواج تمام زندگیم را تح ...

انشالله هر چی به خیر و صلاح باشه پیش بیاد توکل بر خدا

نگران نباش این چیزا قسمته به وقتش خودش سر راهت قرار میگیره گلم

انشالله هر چی به خیر و صلاح باشه پیش بیاد توکل بر خدا نگران نباش این چیزا قسمته به وقتش خودش سر راه ...

مرسی عزیزم ولی از وقتش ی چند سالی گذشته💔

منم ۲۱ سالمه خواستگار ندارم دلم میخواد ازدواج کنم

شما خیلی فرصت داری عجله نکن ،ان شاالله ادم خوب سرراهت قراد می گیره 

۳۵ عزیزم

الان سن ازدواج بالا رفته خاله ام هم ۳۴ سالگی ازدواج کرد نگران نباش فرصت هست البته درک میکنم که چقدر سخته این شرایط

به خدا بسپار و غصه نخور حل میشه این مساله هم

الان سن ازدواج بالا رفته خاله ام هم ۳۴ سالگی ازدواج کرد نگران نباش فرصت هست البته درک میکنم که چقدر ...

مرسی گلم ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد بهترین ها روزیت ممنونم از همدلیت💎🪻