خب ببین مدرن اینطوریه که با طرف اصولا تو کوچه خیابون یا مجازی اشنا میشن اوکی ترش تو دانشگاه یا سرکاره که قابل قبول تره اما در کل پسر میتونه از زیرش در بره و خیلی دردغ ها بگه و اخرم به ازدواج خام نمیشه اینجور روابط،اشنایی اصولی نیست و بیشتر عشق و عاشقیه تو این اشنایی ها اصولا دخترا وابسته میشن و چشمشون رو میبندن و از طرفی پسرا تنوع طلبن وقتی رسیدن ب دخترهممکنه ول کنه بره سراغ یکی دیگه و کلا اینکه اصول نداره و اگه اتفاقی بیوفته واست دستت جایی بند نیست منکنه طرف حتی ادرس خونه و محل کارش هم دروغ باشه . یا بهد ها بگه مامانم شخص دیگه رو انتخاب کرده و من نتونستم راضیش کنم.یا خانواده پسر عروسی نمیگیرن و مهریه و اینا کم بذارن میگن مجبوری قبول کنی چشمت کور دندت نرم خودت خواستی(من دوستم همیت بلت سرش اومد پسره بعد دوسال اومد خواستگاری و دوستم حسابی عاشق بود نمیخواست از دستش بده و خانواده پسره حتی عروسی نگرفتن واسش و بدون مراسم رفت خونه شوهر و چه ها که پشت سرش نگفتن)
سنتی هم اینطور نیست دو روزه اشنا شید عقد کنید
من خودم اگه از خواستگارم خوشم بیاد ۶ ماه تحت نظر خانواده باهاش رفت و امد میکنم خوبیش اینه تو صنعتی تو فیطبا خود پسره اشنا میشی ممکنه خانوادش خیلی متفاوت باشن و وقتی عاشق بشی متوجه نشی اما تو سنتی با خانواده رفتو امد میکنی سفر هم میرید با خانواده و خلاصه اخلاق پسره و خانوادش رو همه جوره محک میزنی بعد هم مشاور میرید ازتون تست شخصیت شناسی میگیرن شاید طرف مشکل روحی خاصی داشت مثل پارانویید دوقطبی و.. که کسی که متخصص نباشه یا زیادی عاشق باشه تو اون دوره و هیجانات متوجه نشه اما تو تست دیگه نمیتونه پنهان کنه و همه چیز از اول معلومه
خانوادت پشتتن تو ازدواج بعدن مشکلی پیش اومد نمیگن خودت خواستی حقته و ما پشتت نیستیم