2777
2789
عنوان

من دیگه دارم روانی میشم

210 بازدید | 15 پست

سلام من خود بیمار پنداری شدید دارم دو ماه پیش گیر دادم ب معده م تا رفتم آندوسکوپی نکردم حالم خوب نشد شاید باورتون نشه من قبل اندو معده درد شدید داشتم ولی بعدش اصلا نمیدونم معده کجاست

الآنم تا یه چیز قرمز مثل گوجه تو مدفوع ببینم تا مرز سکته میرم که نکنه خون باشه تا دست نزنم بهش و مطمئن شم گوجه س اروم نمیشم ممکنه حالت بد شده ببخشید که اینو میگم ولی بدون دیگه تو چه فشاریم 

لطفاً اگه راهکاری برای خروج از این وضعیت دارید یا مثل منید بیان کنید با هم یه راه حلی پیدا کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مشاور منم الان دارم فکر میکنم فردا زنگ بزنم تراپیستم مشکل تصمیم گیری پیدا کردم

رفتن پیش تراپیست واقعا تاثیر داره

من تو یه شعر کوچیکم هیچ مشاوری نیست فقط روانپزشک 

اره مثل توام نه با این شدت البته😂مثلا چند وقت پیش ته گلوم شبیه جوش در اومده بود سرچ گوگل گفت زیگیل دهانی از ترس تمام بدنم داشت میلرزید اصلا دلم میخواست بمیرم خدا میدونه چه فشاری روم بود بعد که رفتم دکتر گفت حساسیت به چیزی داشتی دارو مصرف کردم خوب شدم🤦🏻‍♀️😂یعنی خدا نکنه با به مریضی حدید اشنا بشم

اره مثل توام نه با این شدت البته😂مثلا چند وقت پیش ته گلوم شبیه جوش در اومده بود سرچ گوگل گفت زیگیل ...

خیلی سخته واقعامنم تا یه جایی م درد میگیره بیماری بدی 

شما رو مدفوع حساس نیستی که چک و اینا شکل و رنگ 

خیلی سخته واقعامنم تا یه جایی م درد میگیره بیماری بدی  شما رو مدفوع حساس نیستی که چک و اینا شک ...

نه ولی جاهای دیگرو چرا😅ولی تا میتونی سرچ نکن تو گوگل هرچی مریضی بده برات میاره بعدم اینکه وقتی ادم یچیزی به خودش هی تلقین میکنه مغز واقعا میره سمت اون چیز