2777
2789
عنوان

بچه‌هاتون ساعت چند میرن مدرسه؟

295 بازدید | 27 پست

ما مسیرمون دوره از مدرسه

براش سرویس گرفتیم مسیرمونم بیراهه

هر سرویسی قبول نکرد بیاد

حالا اینکه میاد دنبالش گفته ۶و۴۰ دقیقه دم در باشه

کلاس دومه دلم براش میسوزه گناه داره انقدر زود بره

بچه‌های شما ساعت چند بیدار میشن و میرن؟

من خودم سال آخرم ساعت ۷ و نیم میرم

ولی ۵ بیدار میشم که درس بخونم

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند دقیقه تا مدرسه اشون  هست ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

مال ما هم همینه کلاس نهمم

والا تایم مدرسه هارخیییلی زوده😐اخه چرا انقد زوددد مگه میخوایم گله گوسفند ببریم چرا

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

ما ۷ بیدار میشیم ۷ و نیم میریم بیرون که ۷و ۴۵ مدرسه باشه پسرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چی میشه خونمون بغل مدرسه باشه😕😕😕😕😕

ارزویه بچه گیم تا الان😂

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش