2777
2789
عنوان

بچه‌هاتون ساعت چند میرن مدرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میشه خونمون بغل مدرسه باشه😕😕😕😕😕

زمان بچگیام ارزو میکردم نونوایی بغل خونمون باشه

الان بهش رسیدم

فک کنم بچه هام که برن دانشگاه

مدرسه بیاد بغل خونمون🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عادت میکنه  بخودت احساس گناه و اینا نده

خیلی غصه میخورم با اینکه بعضی روزا خودش ۶ بیداره

مدرسه نزدیکمون هست ۱۰ دقیقه راهه

اما چون تو محوطه سازمانی و نظامی و ورودی شهر هست مدرسه روستایی حساب میشه اما دخترمن مدرسه شاهده

چند نفر گفتن چه فرقی داره خب بزارش دولتی

خیلی دودلم

خیلی غصه میخورم با اینکه بعضی روزا خودش ۶ بیداره مدرسه نزدیکمون هست ۱۰ دقیقه راهه اما چون تو محوطه ...

ن بذار بره شاهد

سطح مدرسه بسیار بالاتره

ناراحت و نگرانش نباش

آدم ب شرایط عادت میکنه

خودتو ناراحت و سرزنش نکن

مامان سوفیام،نازلی و نازان سابق، لطفا برای بحث و جدل‌‌ ریپلای نکنید که مجدد کاربریم تعلیق شه😵‍💫
ن بذار بره شاهد سطح مدرسه بسیار بالاتره ناراحت و نگرانش نباش آدم ب شرایط عادت میکنه خودتو ناراحت ...

واقعا دلم نمیاد مدرسه‌ش عوض کنم چون تفاوت زمین تا آسمونه

یک ساعت چیکار میکنه؟

با حوصله است خیلی 😂  یه لقمه رو ده دقیقه طول میده تا قورت بده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.