بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام شرمنده مزاحم میشم پیامتون رو تو یه تاپیک خوندم بنظرتون بتا۱۸۰۰روز موعد نی نی چیه البته زودم لقاح صورت گرفته واسه عمم میخام یک هفته قبل موعد ازمایشش مثبت شده با بتا۹۷طبق حساب دوبرابری همین عدد میشه تقریبا تا روز موعد شایدم بیشتر
سلام عزیزم توی تاپیک یکی از دوستان درمورد آلرژی کودکان سوال کردم ازتون.یه دنیا ممنون میشم جواب بدین.حالم خییییلی بده دو ماهه زایمان هم کردم دارم افسردگی میگیرم.دلم کبابه برا بچم کلاس اوله و پاییز که میاد با یه سرماخوردگی سرفه های وحشتناک داره الرژی فصلی داره دکتر گفت.چیکار کنم براش؟ به نظرتون بزرگتر بشن کمتر میشه این الرژی؟ یا رفع میشه؟
سلام عزیزم توی تاپیک یکی از دوستان درمورد آلرژی کودکان سوال کردم ازتون.یه دنیا ممنون میشم جواب بدین. ...
بله با بالا رفتن سن به علت بزرگ شدن ریه و باز شدن برونش ها خیلی بهتر میشن حتی خیلی ها کامل خوب میشن فقط باید تحت نظر متخصص اسم و آلرژی باشه و مرتب طبق نظر دکترش سر وقت ببری برای معاینه داروهایی که داده سر وقت بدی سر خود کم و زیاد نکنید و رژیم غذایی حساسیت و رعایت کنید ادویه غیر از زردچوبه و نمک هیچی تو غذاهاش نریز گرد و خاک و مواد شوینده مثل بوی وایتکس و لاک و جرمگیر عطر و ادکلن رنگ مو ... سمه براشون سرچ من گوگل خیلی اطلاعات دستت میاد بالشت الیاف مصنویی بزار زیر سرش پتوشو ملافه بکش پرز ضرر داره براش روی تخت بخوابه نه زمین تشک پشم و پر و الیاف طبیعی خیلی مضره حتی فرش طبیعی تو خونه نباشه کپک تو خونه نباشه حموم و مرتب با تاید بشورید اتاقش و مرتب جارو برقی و دستمال بکش خاک و گرد نباشه و حتما دکترش متخصص آسم و آلرژی باشه نه دکتر عمومی