2777
2789

دلدردم زیاد نیس در روز دوسه بار میگیره ول میکنه

ولی کمرم دوروزه درد میکنه نگرانم خطرناکه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن غیر قابل تحمل نیس من نگرانم فقط

اگر پیش یه ماما یا دکتر خوب بری یا کلاس های بارداری رو شرکت کنی یا با مامانا ی باردار مثل خودت مشورت کنی نگرانیت برطرف میشه من درکت میکنم ولی خب خیلی چیزا مثل این کاملا طبیعیه و همه مامانا دارن و این اصلا نگرانی نداره عزیزم منم توی بارداری داشتم دقیقا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگر پیش یه ماما یا دکتر خوب بری یا کلاس های بارداری رو شرکت کنی یا با مامانا ی باردار مثل خودت مشورت ...

نگرانیم واسه دردش نیس عزیزم

۶ هفته رفتم سونو قلبش تشکیل نشده بود از اون روز نگرانم وگرنه آدم‌نگرانی نیستم🥺

نگرانیم واسه دردش نیس عزیزم ۶ هفته رفتم سونو قلبش تشکیل نشده بود از اون روز نگرانم وگرنه آدم‌نگرانی ...

اخه 6 هفته زوده تا 10 هفته صبر کن کاش اینقدر زود نمیرفتی که الکی نگران بشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نگرانیم واسه دردش نیس عزیزم ۶ هفته رفتم سونو قلبش تشکیل نشده بود از اون روز نگرانم وگرنه آدم‌نگرانی ...

سسعی کن زیاد سوره حجرات بخونی برای حفظ جنین از این خطرات خوبه بچه رو هم بسپار به خدا انشاالله که چیزی نیست قلبش هم میزنه

اخه 6 هفته زوده تا 10 هفته صبر کن کاش اینقدر زود نمیرفتی که الکی نگران بشی 

دکترم‌گف دیگ خیر ندیده منو ب استرس انداخت

۸ هفته دوباره باید برم دعا کن برام انشاالله تشکیل شده باشه قلب کوچولوش🥺

دکترم‌گف دیگ خیر ندیده منو ب استرس انداخت ۸ هفته دوباره باید برم دعا کن برام انشاالله تشکیل شده باش ...

انشاالله ولی از من میشنوی بذار ده هفته برو منم اون اول دکتر گفت زود بری استرس میگیری منم دیر رفتم 😁

چشم عزیزم‌ممنونم ک‌جواب دادی

قربونت انشاالله به سلامت این دوران رو پشت سر بذاری میدونم سخته ولی بعدا میفهمی چقدر شیرین بوده من شیرین ترین دوران زندگیم بارداریم بود😁

انشاالله ولی از من میشنوی بذار ده هفته برو منم اون اول دکتر گفت زود بری استرس میگیری منم دیر رفتم 😁

نمیتونم خیلی نگرانم از اون روز ..سونوگرافی گف دوهفته بعد بیا یه هفتش گذشته یه هفتش مونده

نمیتونم خیلی نگرانم از اون روز ..سونوگرافی گف دوهفته بعد بیا یه هفتش گذشته یه هفتش مونده

میفهمم حق داری

قربونت انشاالله به سلامت این دوران رو پشت سر بذاری میدونم سخته ولی بعدا میفهمی چقدر شیرین بوده من شی ...

خیلی شیرینه ..خداروشکر میکنم  که منو لایق این حس قشنگ دونست

تا الان خیلی اذیت شدم از همه چی بدم میاد هر چی خوردنی و خوراکی تو این دنیا هس بدم میاد هیچی نمیتونم بخورم بالا میارم کل روز حالت تهوع دارم..از خونمون متنفرم از یخچال بیزاااارم

بد ویارترینم🥺😢

خیلی شیرینه ..خداروشکر میکنم  که منو لایق این حس قشنگ دونست تا الان خیلی اذیت شدم از همه چی بد ...

ددکتر بهت قرص دمیترون یا ب6 داده؟ 

برای تهوع اینارو میدن اونم میگذره زود انشالله منم تجربه تهوع رو خیلی دارم 😁ولی خب یه سری کارا رو انجام بدی کمتر میشه مثلا بیدار میشی کنارت نون خشک یا بیسکوییت بذار بذار دهنت بعد بلند شو تهوعت کمتر میشه یا اش و غذاهای ابکی مثل سوپ و کله پاچه نخور یا با غذاهات آب و نوشیدنی نخور