دوستان یه برنامه ریزی برای سلامتی خودمون و همسرمون و نی نی میکنیم و پیش میریم. من اطلاعاتی جمع آوری کردم که توی تایپیک میذارم و فهرستشم تو همین پستم میذارم انشاالله که مفید واقع بشه. بعد نوشت :::: دوستان خوبم برای اینکه فهرست صفحه اول خراب نشه از همه خواهش میکنم یا اصلا پست در مورد چیزای خیلی خصوصی نذارن یا اگه میذارن پاک نکنن چون پستها جابجا میشه و مطالب هم جابجا میشه و در نتیجه فهرست ما به هم میریزه اگر احیانا تو پستها صحبت خصوصی پیش میاد که نیاز به پاک کردن پستتون میشه لطفا فقط اون پستها رو پیغام خصوصی به دوست مورد نظرتون بدین. الف ) اولین اقدامهای لازم مربوط به پیش از بارداری: 1- اسپرم مرد 70 روز قبل اقدام ساخته میشه یعنی شما باید از 70 روز قبل به همسرانتون برسید ............... صفحه 1 2- برنامه غذایی و مکمل هایی که خودتون باید شروع به خوردن کنید ................................................. صفحه 1 3- رفتن به دندان پزشکی (خودتون) ..................................................................................... صفحه 1 4- مراجعه به دکتر زنان برای چکاپ خودتون ............................................................................ صفحه 1 5- برداشتن حداقل 1 ختم قرآن یا هر مقدار که میتونید .................................................... توضیحات صفحه 1 6- تشخیص زمان تخمک گذاری ............................................................................... ..........صفحه 1 7- اگر جنسیت خاصی مورد نظرتونه (البته دست خداست اما راههایی برای تعیین جنسیت وجود داره) ......... صفحه 1 8- چگونه در جنسیت جنین تأثیر بگذاریم؟ ............................................................................. صفحه 1