2777
2789
عنوان

شوهرم دست بزن داشت حالاکه خوب شده.....

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 40 پست
بدتر زخم زبون زدی عزیزم  اما خب اشکال نداره ، چیکار کنم بخدا دست خودم نیست  یک حرفا یک ک ...

مم تجربه ش رو دارم خیلی سخته

هم جلوی خانواده شوهر کوچیک شدم  هم جلو خانواده خودم

هنوزم عوض نشده و همچنان حیوونه

بدتر زخم زبون زدی عزیزم  اما خب اشکال نداره ، چیکار کنم بخدا دست خودم نیست  یک حرفا یک ک ...

حق داری گلم . یاداوری و تجسمش از زمان اون اتفاق بیشتر آزار میده . چرا همون موقع جدا نشدی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم کاملا حق داری اما از خدا کمک بخواه و سعی کن ک حالا خوب شد از این فرصت استفاده کنید و جلو جمع به هم محبت کنید بسپار بخدا درست میشه باور کن طلاق با بچه خیلی سخته به جایی می‌رسی میگی کاش ب خاطر بچه ها مونده بودم

ول کن خودتو و بچه هاتو آواره نکن  مطمئن باش سرشون میاد

خداکنه من واقعا از پسشون بر نمیام خیلی زبون درازو پررو هستن

شوهرم کلی کتکم میزد و فوش بابا میداد منک در جواب میگفتم گوه نخور میگفتن دخترتون زبون درازه خونوادمم میگفتن زبون درازی نکن ! هعی خونوادمم پشتم نبودن 

اما الان تقریبا مستقل شدم شغل درستی دارم دلم میخواد بکنم و با ارامش زندگی کنم

ببین عزیزم کاملا حق داری اما از خدا کمک بخواه و سعی کن ک حالا خوب شد از این فرصت استفاده کنید و جلو ...

وای دقیقا جلو جمع عقده احترام دارم چون جلوشون کوچیکم کرده اما تو جمع اخلاق نداره ک محل بده و..... مخصوصا خونواده خودش 

استغفرالله چطور میتونید اینطور حرف بزنید؟از خدا نمیترسید؟

نخیر نمیترسم چون واقعیتە تا لنگاشونو میدن بالا دوتا سەتا میزاین شوهر بد از اول بدە دیگە بعد زرتی طلاق بچەی بیچارت چە گناهی کردە خود من چشم کور دندم نرم  خب بمی تونستم نزایم آیندە این بچە دست منە خب کمی تحمل کنن نمی میرن کە

دقیقا حالا که شوهرم ادم شده دل صاحب مرگم بازی در میاره  رابطه نمیتونم باهاش برقرار کنم، همیشه ...

و چقدربده ک نمیتونی ببخشی من ب شوهرم گفتم مطمئن باش هیچ وقت حلالت نمیکنم ته دلم باهات صاف نیست.......کاملادرکت میکنم.....

چاره ای جز ساختن نیست هرچی باشه برخطربچه هامون......خونه پدر ومادرامونم با بچه مطمئن باش سرایط خیلی بدتره 

نه زخم زبون نیس جدی میگم. خوشحال باش با فکر گذشته الانتو نابود نکن

باور کن سخته ، زخم بدی روی دلم گذاشتن 

بازم حرفایی که میژنن بع گوشم میرسه بدتر عذاب میکشم 

به شوهرمم بگم دیگه خونه پدرت نمیام خونه بابای خودمو ممنوع میکنه 

نخیر نمیترسم چون واقعیتە تا لنگاشونو میدن بالا دوتا سەتا میزاین شوهر بد از اول بدە دیگە بعد زرتی طلا ...

تا جای کسی نبودی قضاوت نکن 

طرز صحبتت هم اصلا خوب نیستا من خجالت کشیدم بااین شیوه حرف زدنت

وااای خیلی سخته عزیزم خدا ایشالا کمکت کنه 😔

بعضی از درد ها روح و روان آدم رو داغوووون می‌کنه شاید شرایط نسبت به قبل بهتر بشه ولی هرگز هرگز فراموش نمیشه انگار اون درد جزئی از توعه ن میتونی تحمل کنی ن میتونی فراموشش کنی 

و هیچوقت از میزان دردت کم نمیشه انگار همین الان اتفاق افتاده همون قدر ک اولین بار آزار دهنده بود الآنم هست حتی اگه هزاران سال بگذره .هیچ کس  نمی‌فهمه ک چی می‌کشی 

شاید  ب نظر تو این دنیای پر از قشنگی با کلی آدم زندگی می‌کنی اما فقط خودت میدونی ک چقدر دنیات تاریک و سرده و چقدر تنهایی چقدر همه چیز دردناکه 

من شاید شرایط تو رو نداشتم ولی دارم تو همون دنیای سرد و تاریک زندگی میکنم و این خود خود جهنمه