2777
2789

دارم میرم خونم قدیمیه خیلی و حموم دسشویی افتضاحه دلم نمیچسبه هزینه و وقت بنایی نداریم نمیدونم برچسب بزنم خوب یا ن پشیمون نشم چون در معرض اب و بخار میخوام بدونم واقعا خراب نمیشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شما نیست مگه اینکه خودشون بیان بزنن .پشتشون هوا جمع میشه و چروک‌میخوره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چسب نانو ؟؟ خیلی چرت اصلا ارزش خریدش نداره

نمیدونم نانو یا نه اسمشو نمیدونم تو این پیجای برچسب کابینت دیدم تبلیغشو 

به نظرم کاشیکار بیار خودشون در میارن کاشی خوب برات میندازن 

دوروزه تحویلت میدن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
دارین میخرین؟؟؟؟ حتماااا قبلش حموم دستشویی بنایی کن، اون چسبا ب درد نمیخوره پس میده به مرور  ...

اره چون یه بنایی تو اشپزخونه هم داریم عقدم هستم مستاجر دیر خالی کرد واقعا وقت نی برنامه هامون میریزه به هم 😞

اگر خونه خودته کارگر حرفه ای بگیر روی همون کاشی ها کاشی حدید بچسبونن . اون برچسب ها بدرد نمیخوره&nbs ...

اره اگر میشد ک خوب بود وقت و هزینشو نداریم دیگ 😑

اره چون یه بنایی تو اشپزخونه هم داریم عقدم هستم مستاجر دیر خالی کرد واقعا وقت نی برنامه هامون میریزه ...

عزیزم بعدها مطمعنن پشیمون میشی، چرا پشت هم انداختین، خونه قدیمی ممکنه نم بده ، لوله کشی خراب باشه، 

.حیف نیست جهاز میبری، به این مشکلات بر بخوری زندگیت داغون میشه بخدا.

تجربه خودمو گفتم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️