2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمویم نباش 

کوچولوی شیطون

استاد مغرور من 

شوهر غیرتی من

من دختر سرزمینم ایرانم ن مذهبی ن باحجاب اما ب تمام خانومای باحجاب احترام میزارم لحظه شماری میکنم برا اون روزی ک همه باهم دست تو دست هم با پوشش اختیاری کنار هم آزادانه راه بریم پوشش آزادانه لختی نیس بانو🙂ینی چادری،چادری بیاد بیرون حجاب اونیم ک حجاب اختیاری میخاد باب میلش بیاد بیرون
سویل

عاشقشم،خیلی قشنگ بود

خیلی خوندم واقعا نمیدونم ولی از ایرانیا پوکر ،اسمان دیشب آسمان امشب و عشق در وقت اضافه خیلی قشنگ بود

یکی از رمان هایی هم که روحم رو لمس کرد رمان بخاطر او بود هستش

بیشتر خارجی میخونم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اره هم محتواش و هم قلمش ولی خیلی درد حس کردم موقع خوندش خیلی جاها کم میوردم میرفتم نفس میگرفتم😂

واقعا دردناک بود اینکه از هفت سالگی از دنیا جدا شیو بری تو تاریکی،بعدش بعد سال ها یهو شوت شی توی نور

خیلی خوشحال شدم وقتی اون بچه پیدا شد ،مادر شدن خیلی حس خوبیه 🥺

تو جلد دوم وقتی فهمیدم شخصیتش به چند قسمت متلاشی شده دوتا شاخ بزرگ در آوردم😶

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

واقعا دردناک بود اینکه از هفت سالگی از دنیا جدا شیو بری تو تاریکی،بعدش بعد سال ها یهو شوت شی توی نور ...

من ت قسمت دوم وقتی فهمیدم سر عشق این بلا سرش اومده واقعن کم آوردم... نتونستم باور کنم

ولی تجربه خوبی بود این رمان... 

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
من ت قسمت دوم وقتی فهمیدم سر عشق این بلا سرش اومده واقعن کم آوردم... نتونستم باور کنم ولی تجربه خوب ...

اره ،یه چیز متفاوت بود واقعا