2777
2789
عنوان

خانومای متاهل باسیاست لطفا

1549 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من توخونواده ام یه مشکلی پیش اومددختردایی ام یواشکی رفت عروسی کرد وحامله شدوهیچکس خبرنداره فقط منومادرم منم به شوهرم گفتم الان یکماهیه شوهرم خیلی رفتارش عوض شده همش بهم پرخاش میکنه رفتیم خونه پدرم رفتارشوهرم اونجاخیلی بدبودامروزهم گفت داشتم میرفتم سرکار همکارخانومشوهم رسونده دعوامون شد بهم گفت توافسرده ای توبی فرهنگی بنظرشما من مقصربودم? تواین یکماه شوهرم چندروزی تنهارفتن خونه خواهرشون ماموریت داشتن تواون شهر ممکنه خواهرش توگوشش خونده باشه 

گاهی انسانم آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که هیچ وقت رازهای خانوادتو به شوهرت نگو،دوما حالا دوست یا همکارخانمش رو ببره سر کار چی میشه مگه چراتقصیر گردن خواهر سوهرت میندازی

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

کار دختر دایتون چ ربطی ب شوهرتون داره؟

کار اشتباهی نکرده که دوست نداشته کسی بدونه

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
اسی ازدواج دختر داییت چه ربطی به شوهرت دارهههه

اخه من خطایی نکردم تنهاموردی که به ذهنم میرسه که احتمال میدم ناراحتش کرده اینه اوندفعه تودعدامون گفت کاشکی هیچوقت بهم نمیگفتی نمیدونم چراگفتم بهش 

گاهی انسانم آرزوست
اسی جان یه نصیحتی بهت بکنم هرگز هرگز رازتو به شوهرت نگو به دشمن بگو ولی بشوهرنه

حماقت محض کردم اون بچه شناسنامه نداشت من گفتم به شوهرم که ببینم راضی میشه به فرزندخوندگی بگیریمش ولی الان شوهرم عوض شده وخون اموتوشیشه کرده

گاهی انسانم آرزوست

شوهرت آدم بی جنبه دهن لق بوده نباید میگفتی حالا هم که گفتی شاید رفته گفته جایی اونا هم گفتن اینا شاید همشون اینطورین رو نده به زنت پرو بشه هر کار دلش خواست بکنه ،دیدم آدم های احمق این حرف هارو در گوش بقیه میخونن ،والا من جات بودم به طور جدی حرف میزدم باهاش تک تک رفتار هاشو میگفتم و دلیل میخواستم شاید آخرش هم تهدید میکردم که این رفتارات داره زندگیمونو از خراب می‌کنه باعث ناراحتی اعصابم میشه