2777
2789

ویروس جدید گرفتم به زور گفتم ببره دکتر😭امد منت فش.. فرداش نمیتونستم تکون بخورم ولی با این حال شام درست کردم چای دم کردم.چای خورد بعد گفت یه شام دستم نمیده باید گشنه بخابم.درحالی که من سرم گیج میرفت گلوم بدجوری میسوخت سرفم خشک بود دلشتم خفه میشدم به چپشم نگرفت یه لیوان آب بده غذا هم نکشید بخوره😭بعد هی غر میزد خانم بلده پولایه منو به باد بده..نشستم از درد و بی کسی گریه کردم.چرا من مگه آدم نیستم چی میشد یه لیوان آب میداد غذامیاورد.من تو بدترین حالم باید خدمات بدم؟ خبر مرگش مریض میشع همه کار براش میکنم میبرم دکتر امپول وسرمش رومیزنم سوپ درست میکنم میوه براش میخرم....

منم میخام بگم وقتی مریض شدی لطف کن برو خونه مادرت بهت برسه من نمیتونم

مدیونی مریض شد بهش برسی... اگه قرار باشه وقت مریضی بری خونه مادرت اونم وقت مریضیش بره پیش مادرش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد. بی انصافیه خداییش.

نگو برو خونه مادرت. توونه خودتون باشه ولی مث خودش رفتار کن..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بهش گفتم توام مریض میشی اشکالی نداره😔خیلی گریه کردم😭

عزیزم🫂فعلا مراقب خودت باش استراحت کن آشپزی هم نکن اگه میتونی یه سوپی چیزی درست کن به خودت برس گاهی این مسائل پیش میاد دستت به زانو خودت باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بهش گفتم توام مریض میشی اشکالی نداره😔خیلی گریه کردم😭

شوهر منم همینه اصلا مریضی من رو درک نمیکنه فقط برام‌میوه میخره دیکه کار بکارم نداره یه لیوان آبم نه خودش بر میداره بخوره نه دست من میده 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
ممنون عزیزم🌹

قربونت گلم 

تنت سلامت

منتظر کسی نباش حالتو خوب کنه🌻

اگه خونه باشه دلم براش میسوزه🤦‍♀️

همین دل سوختنامون کار دستمون داده..

اونا فک میکنن وظیفمونه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔