2777
2789
عنوان

بیاین بگین این چرا اینجوری میکنه

85 بازدید | 13 پست

بچه ها من یکی از همکلاسیام (پسر) پیام داد از شما خوشم میاد و باهم اشنا شیم منم گفتم باید زير نظر خانواده ها باشه اونم قبول کرد الان ۴.۵ روز از رابطمون میگذره ولی مشکلی که اینجاست اینه ک پسره صبح پیام میفرسته سلام دیگه انلاین نمیشه و جواب نمیده تا شب شبم یه خوبی میگه و میره تا صبح

نمیدونم چرا اینجوریه چندبار میخواستم جدی باهاش صحبت کنم ولی میگم نشون ندم ک مثلا حساس شدم

الان نمیدونم چیکار کنم صبح پیام داده سلام هنوز ک هنوزه جواب نداده حتی انلاینم نشده

مجردم هست چون فاصله خونشون نزدیکمونه و میشناسم خانوادشو یهو شک نکنید ک متاهله

بگین چیکار کنم

انگار دیوونس

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب نده چند روز ببین اصلا پیگیر میشه؟😐

اره تا فردا پسفردا دیگه جواب نمیدم ببینم چیکار میکنه 

دیروز و امروز اینطوری شده قبلا پیام میداد یا میدادم همون موقع جواب میداد الان دیگه کلا انلاین نمیشه

توام مثل خودش دیر جواب بده تا حالیش بشه

من خودم درحالت عادی دیر جوابشو میدم گفتم شاید بخاطر من داره دیر جواب میده بعد شروع کردم زود زود جواب دادن ولی دیگه کلا امروز و دیروز درحد ۴ کلمه باهم حرف زدیم اینم درحد سلام 

زود نگفتی زیر نظر خانواده ها؟؟ حداقل چند بار میدیدیش  اگه سرش به تنش میارزید خانواده رو در جری ...

چون میشناسمش و خانواده هامون همدیگرو میشناسن گفتم زیر نظر خانواده ها اونم فقط زیر نطر مادرامون

من خودم درحالت عادی دیر جوابشو میدم گفتم شاید بخاطر من داره دیر جواب میده بعد شروع کردم زود زود جواب ...

من تجربه اشو دارم میفهمم چی میگی

اشتباهی من کردم این بود به روش آوردم گفتم 

اینم پیچوند و گفت اوکیش میکنه 

ولی بدتر شد 

فهمیده بود من حساس شدم برگردم عقب هیچوقت بهش نمیگم ک فک کنه چقدر مهمه

توام پیگیر نباش 

بخواد خودش میاد سمتت 

من تجربه اشو دارم میفهمم چی میگی اشتباهی من کردم این بود به روش آوردم گفتم  اینم پیچوند و گفت ...

اره منم هیچی نمیگم ن پیام میدم ن چیزی خوشش بیاد خودش میاد دیگم جوابشو نمیدم انگار همشون دیوونن

اره منم هیچی نمیگم ن پیام میدم ن چیزی خوشش بیاد خودش میاد دیگم جوابشو نمیدم انگار همشون دیوونن

بهترین کار 

ادم هیچوقت از حفظ غرورش پشیمون نمیشه 

تو چراغ سبزو نشون دادی دیگه اونه باید خودشو ثابت کنه