2777
2789
عنوان

میشه تا ابد تنها زندگی کرد؟یعنی کلا ازدواج نکنی؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 77 پست
کاری به دوام اوردن نداره اگه خدا میخواست همه تنها زندگی کنن دو تا جنسیت خلق نمیکرد و از همه مهمتر ه ...

شاید یکی نتونه. اذیت بشه. خوشش نیاد شاید یکی سرد باشه‌ اگه اینجوریه باید بگیم کار گناه هم وجود داره تا ما انجام بدیم. اما حرامه. خدا ک نگفته ازدواج نکردن حرامه. اگه نتونه  و اذیت بشه چی؟ 

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv

آره شدن که میشه.ولی تنهایی خیلی سخته

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتو قبول ندارم خیلی ها ولی قسمتشون تنهایی

اون فرق داره با اینکه خودت تنهایی رو انتخاب کنی عزیزم

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲

خداییش ازدواج یعنی خداحافظی با ارامش با اعصاب با هررر چیزی. مگر اینکه عاشق عاشقق باشی اونم با یه ادم درست

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
قسمت نشدن فرق می‌کنه باکسی ک خواستگار داره ولی خودش میخادتااخرعمرش ازدواج نکنه

این خانم میگه اگه قرار بر تنهایی بود دو تا جفت خلق نمیکرد

منم گفتم نه دیگران جفت هستند ولی خب خیلی ها نیستن

💍♥ i said yes 

یعنی تو ایران نمیشه یه همچین زندگی ای داشت؟؟؟

ایران سخته

کلا مهاجرت کنی راحتتری

چون اونجا این چیزا عادیه

بعد کسیم نیست از اطرافین هعی رو مخت باشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
خب من این نیازهارو ندارم و راحت میشه سرکوب کرد یعنی تنهایی برای من ارزشش خیلی بیشتر از این احساسات پ ...

کنترل کردن هم در صورتی که شرایط ازدواج داشته باشی اشتباه چه برسه به سرکوب

میدونستی یکی از دلایل ازدواج نکردن که علاقه به تنهایی هست به خاطر همون سرکوب کردن نیاز ؟

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
از نظر من از اونجا ک انسان موجودی اجتماعیه نمیتونه تنها زندگی کنه و نیاز هایی داره ک با ازدواج رفع م ...

چه ربطی داره؟ منم اجتماعیم. ازدواج با اجتناع خییلی متفاوته

هنوز اطلاعاتت کافی نیست که برا کل زندگیت تصمیم تنهایی بگیری  منم ۱۳ سالم بود میگفتم با کسی عرو ...

من از بچگی همینطور بودم با همه تو خانواوده متفاوت بودم و هستم...یعنی نمیدونی وقتایی که به این فکر میکنم تو یک خونه تنهام چه انرژی و آرامشی دارم....حتی فکرشم منو به اوج میرسونه

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

تو سن شما طبیعیه این احساسات،به ۳۰ که برسی میفهمی دنیا تنهایی سخته،مجری منو تو گریه میکرد مبگفت کم اوردم از تنهایی،از این که کسی تو خونه منتظرم نیس.

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

ببین دخترگلم بله میشه چراکه نه ؟؟؟؟

ولی توامروز به جوونی وسلامتی ت مینازی حالا شایدپدومادرت هم جزءجونی وسلامتی ت باشه اما باتجربه ای که من دارم خدا نکرده زبونم لال اگه پدرومادرت نباشندجونی ت هم به مرو  به میانسالی تبدیل شده وخدانکرده وزبونم لال سلامتی ت هم به خطرافتاده اونوقت هست که تنهایی نمیدونی چه به سرت میآره اونوقت هست که آه وحسرت دیگه فایده نداره 

البته اگرهردختروپسری برای انتخاب شریک زندگی ش عجولانه وبدون مطالعه وعقلانه نباشد قربون همان تنهایی ولی اگرانتخاب ت صحیح وفرزندان خوب وصالح داشته باشی وای که چقدرآینده ت روشن وعالیه وچقدرازتنهایی متنفرمیشی 

درخاتمه ان شاءالله خدا بهترین ها رونصیب تان کندوخوشبخت وعاقبت بخیر باشید.....الهی آمین 

عاقبت بخیری خیلی خیلی خوبه خیلی ازخدابخواهید عاقبت بخیربشید 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
شاید یکی نتونه. اذیت بشه. خوشش نیاد شاید یکی سرد باشه‌ اگه اینجوریه باید بگیم کار گناه هم وجود داره ...

خب پس کار خوب هم داریم پس چرا کار خوب نمیکنن همه؟ فقط یکطرفه برای گناه نرو

بعد هم ازدواج اصلا فلسفش همین تنها نبودنه

که متاسفانه بعضیا فلسفش رو استفاده از شوهر به عنوان بانک مرکزی تلقی کردن و تا پول نباشه ازدواجم براشون معنایی نداره