2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بلافروپلاسی یا همون عمل پلک با دکتر حافظ قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 4964 بازدید | 39 پست
منم مشکلم همینه که نمیدونم بلفارو لازم دارم یا لیفت پیشانی احساس میکنم با دکترا که مشاوره بگیری بیش ...

اگه میخای عکس بینی به بالا رو بفرست برا من بهت بگم عزیزم من خیلی درباره این چیزا تحقیق کردم 

قشنگ چشم و پیشانی و ابرو هات رو توی عکس بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز برای جای بلافرو کرم میخای ؟

نه عزیزم کلا برای جای زخم میخوام هر جاییم زخم بشه جاش میمونه خصوصا صورتم اگه جوشام بترکه جای زخمش میمونه

از دنیا بیش از آنچه نیاز دارید٬ برندارید                                                  
والا یکسری توضیحات هست که باید بدم بهتون  من در کل از عمل بلافرو راضیم و نسبتا خوشگل شده و الب ...

سلام هر دوتا پلک بالا رو 8 میلیونو 800 گفتن ؟

من ماردم  افتادگی پلک شدید داره پیش یه دکتر رفته دو تا پلک بالا رو گفته 15 میلیون ، بیمه تکمیلی هم رفته پرسیده هیچی نمیده

اه میتونی عکس بفرست من نظرم رو بگم من خیلی به این کارای زیبایی واردم و میتونم کمکت کنم اگه بخای  ...

من هفته دیگه با دکتر حافظ کلینیک هوژین وقت عمل دارم می شه بگین الان راضی هستین؟