2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بلافروپلاسی یا همون عمل پلک با دکتر حافظ قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 4963 بازدید | 39 پست
والا یکسری توضیحات هست که باید بدم بهتون  من در کل از عمل بلافرو راضیم و نسبتا خوشگل شده و الب ...

منم کرج هستم

دکتر خوب تو کرج پیدا نکردی که رفتی تهران؟

مادرشوهرم این عمل رو انجام دادن چند سال پیش و یه کرم خیلی عالی دکتر بهشون داده بود که اصلا جاش نموند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی سلام 

من یکم جای جوش دارم برا این راهکاری میشناسی؟

بعضیاش لک بعصیاش خیلییی کم گو خیلی کم

به علاوه منافذ باز

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
ببین افتادگی پلکم اینطوریه و گودی زیرچشمم خیلی زیاده .چون یه مشکلی دارم زیاد گریه میکنم بابتش

خب ببین نباید انقد ب خودت فشار بیاری ، تو چربی هم تزریق کنی ماندگاری کمی خواهی داشت چون ب بدنت زیاد داری فشار میاری ، اول روح خودت رو درمان کن بعد بدنت رو

ببین افتادگی پلکم اینطوریه و گودی زیرچشمم خیلی زیاده .چون یه مشکلی دارم زیاد گریه میکنم بابتش

اشالاپ ک مشکلتون حل میشه گلم زندگی رو زیاد سخت نگیر میگذره

منم کرج هستم دکتر خوب تو کرج پیدا نکردی که رفتی تهران؟ مادرشوهرم این عمل رو انجام دادن چند سال پیش ...

اسم کرمشو میگی لطفا؟

از دنیا بیش از آنچه نیاز دارید٬ برندارید                                                  
منم کرج هستم دکتر خوب تو کرج پیدا نکردی که رفتی تهران؟ مادرشوهرم این عمل رو انجام دادن چند سال پیش ...

اخه من خودم تهران زندگی‌میکنم عزیز و اینکه با کلی تحقیق این دکتر رو پیدا کردم 

ولی چیزی که ناراحتم کرد این بود که درسته که دکتر تو اتاق عمل بود ولی دستیارش که پرستار بود فکر میکنم عمل من رو انجام داد دکتر خودش دست نمیزد😐😐😐من واقعااااا اون دکتر رو پیشنهاد نمیکنم چون مردم رو خر فرص میکنن ولی در کل چشمام بد نشده 

کرم سیکالیف اون رو من خریدم که ۸۱۸ تومن شد ولی خب جاشو میبره

اسی سلام  من یکم جای جوش دارم برا این راهکاری میشناسی؟ بعضیاش لک بعصیاش خیلییی کم گو خیلی کم ...

عزیز ضد افتاب بزن ، روتین پوستی داشته باش و اول پوستت رو درمان کن بعدش برا چاله چوله ها باید کلینیک بری و اگرم خیلی هنوز جوش میزنی انتری داکس بخور و تهش راکوتان ک البته خیلی ضرر داره 

ازیترومایسین یا کلیندامایسین استافده کن هرشب 

مرطوب کننده بزن و مراقبت کن 

سرم بگیر برا بستن مافذ

بچها کسی با دکتر فائقی نیا عمل کرده یا کسیو میشناسید باهاش عمل کرده باشه؟ مشهده 

دودلم میخوام باهاش عمل کنم ولی میترسم همش تبلیغات باشه عکساش

نمیدونم یادم نیست ولی خارجی بود و گرون

کاش یادت بود بخدا دعات میکردم

حتی رنگ جلدشم یادت نیست؟ قیمتش مهم نیست خیلی نیاز دارم