2777
2789

https://www.delgarm.com/سبک-و-فکر-زندگی-خارجی-ها-در-فرزند-

آوری.a300214

دیوونه ها

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

ما عاقلیم 

اول میاریم بعد فکر میکنیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

۷تا پسر😶😶

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا معلوم خبر درست باشه کار بعضی رسانه ها اخبار فیک ساختن برای اهداف مشخص سیاسی هستش

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 
یعنی اینا برای اوردن اینهمه بچه فکر کردن 

متراژ خونه شون رو دیدی ؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
از کجا معلوم خبر درست باشه کار بعضی رسانه ها اخبار فیک ساختن برای اهداف مشخص سیاسی هستش

چه میدونم هشتمی رو هم بارداره

فقط به چهره هاشون نگاه کنین مخصوصا خانومه با وجود اون همه زایمان هنوز شاداب و سرحاله 

چند ماه پیش یه خانواده بود که رسانه ای شده بود ۳ یا ۴ تا بچه داشتن خانومه سنش هم خیلی کم بود عین خانومای ۵۰ ساله شده بود بنده خدا

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

مطمئنا اینا فکر همه جارو کردند نه مثل بعضی ها که ۳ یا ۴ تا بچه دارن و تو خرج شکم و لباسشون هم که نیازهای اولیه است موندند ولی پنجمی رو حامله ان 😑😑😑😑

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

عزیز جان این به خاطر  تفاوت های زیاده اونا اینجوری نیستن زن وقتی بچه آورد رفت تو جلد مادری خودش فراموش کنه در فرهنگ اونا بچه ها از سن پایین مستقل هستن بچه ها بعد سه سالگی میرن مهد و مدرسه و اجباری ربطی نداره که بچه خانواده بپسنده یا نپسنده بچه ها تو سن مناسب از خانواده جدا میشن میرن سراغ زندگیشون مثل اینجا نیست تا بعد از ازدواج هنوز درگیر خانه پدری باشن از اون طرف تو فرهنگشون وقتی مشکلات داشته باشن دلیلی نداره با سوهان روحشون تو یه خونه بمونن و خودشون مستهلک کنن خیلی قانونی بدون مشکل از هم جدا میشن و بچه ها اسیب نمیبینن چون میدونن زندگی والدینشون به اونا ربط نداره میتونن به زندگی ادامه بدن ارتباط بعدی که بین پدر و خانومه دیگه و بین مادر و آقای دیگه شکل بگیره اصلا قبیح نیست پذیرفتن زندگی ادامه داره 

اینا هم امکاناتش داشتن چراکه نه 

عزیز جان این به خاطر  تفاوت های زیاده اونا اینجوری نیستن زن وقتی بچه آورد رفت تو جلد مادری خودش ...

اینجور هم نیست که شما میگی اونجا مشکلات هم کم نیست وگرنه چرا اینقدر کم بچه میارن و مجبورن هی تبلیغ فرزندآوری کنن