2777
2789
عنوان

اهنگاتونو برای نتایج کنکور اماده کنین😔🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 34 پست
یک آهنگ پیشنها بدم بهت 

جوری ک مردا و پسرا تو سایت زنونه پرسه میزنن و عینه خیالشون نیست ک بعضی از خانما خوششون نمیاد البته سایت عمومیه و منظوری نداشتم😂😂

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ وقتی نتایج میاد؟ من هیج هیجانی ندارم براشون فقط از اینکه امسال اولین سالیه ک نمیرم مدرسه ناراحتم ...

من که دومین سالمه،من که هیجان دارم چون خسته شدمم از تو خونه موندنن

من که دومین سالمه،من که هیجان دارم چون خسته شدمم از تو خونه موندنن

برا من ک خانوادم سنتی و حساسن نمیزارن برم دانشگاه بی حسم. فکر کنم دولتی هم مجاز شدم ولی نشد دیگه خانوادم نمیزارن

برا من ک خانوادم سنتی و حساسن نمیزارن برم دانشگاه بی حسم. فکر کنم دولتی هم مجاز شدم ولی نشد دیگه خان ...

ای وای...به خانوادت چیکار داری میرفتی خوابگاه کسی نمیتونس جلوتو بگیره...

برا من ک خانوادم سنتی و حساسن نمیزارن برم دانشگاه بی حسم. فکر کنم دولتی هم مجاز شدم ولی نشد دیگه خان ...

فرهنگیان هم نمیزارن؟ 

یا مثلاً پیام نور که کلاسا غیر حضوریه آموزش ابتدایی علوم تربیتی چیزی بخونی بعدش ازمون استخدامی بدی بگو محیط زنانه هست که خاطر جمعه

ای وای...به خانوادت چیکار داری میرفتی خوابگاه کسی نمیتونس جلوتو بگیره...

من ک بدونه اجازشون ابم نمیتونم بخورم خوابگا برا چی دولتی شهره خودمون مجاز شدم ب احتمال زیاد.

فرهنگیان هم نمیزارن؟  یا مثلاً پیام نور که کلاسا غیر حضوریه آموزش ابتدایی علوم تربیتی چیزی بخو ...

شاید اگه اسرار کنم اینا رو قبول کنن ولی فعلا ک واسه اینا تلاشی نکردم و بهشون نگفتم شاید واسه بهمن برم پیامنور چون کلاساش غبره حضوریه.

چی خوش به حالم ساییده شده روحم نمیتونم حتی درست حسابی بخوابم!

خوشبحالت چون تونستی درس بخونی کنکور بدی انشالله قبول هم میشی  شاغل میشی مستقل 

من  پدرم نذاشت درس بخونم یعنی  فقط  تا کلاس ۳  خوندم کاش من دختر کسی بودم گ میذاشت به آرزوهام برسم 

دلم‌میخواست معلم بشم یا دکتر مغز اعصاب 🙂🙂🙂🙂🖤ولی نشد این حسرت میشه تا ابدی رو قلبم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

خب چیزی انتخاب کردی؟حتما برو

اره انتخاب کردم ن بابا بیخیال نمیرم ب هیچ عنوان اجازه نمیدن شاید بهمن رفتم پیامنور

شاید اگه اسرار کنم اینا رو قبول کنن ولی فعلا ک واسه اینا تلاشی نکردم و بهشون نگفتم شاید واسه بهمن بر ...

اره حتما سعی کن راضیشون کنی دولتی نزاشتن پیام نور برو یا مثلا دولتی غیر حضوری هم فکر کنم داریم یک رشته ای بخون که اموزش پرورش استخدامی بگیره محیط امن باشه بزارن بری