hajwkw مدیر استارتر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 625 عنوان بیاین ی لحظه بگید بهش چی بگم 53 بازدید | 3 پست برام یکنفر انتخاب رشته انجام داد تازه معروفم نیست بهم گفت ۷ میلیون بعد بهش گفتم زیاده و این چیزا بعد گفت هرچقدر داری بده من ۳ میلیون دادم. حالا پیام داده منصفانه نیست. بهش چی بگم؟واقعا منصفانه نیست ۳ تومن؟ دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 1402/07/11 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4215 این مشاوراا همشون مزخرفن من دوستم 4 تومن داد گولش زدن ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
hajwkw مدیر استارتر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 625 این مشاوراا همشون مزخرفن من دوستم 4 تومن داد گولش زدن حرصم گرفته واقعا اصلا کاری هم نکرده فقط کد وارد سایت کرده.بنظرت ۳ میلیون دادم کمه؟ دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو....
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4215 حرصم گرفته واقعا اصلا کاری هم نکرده فقط کد وارد سایت کرده. بنظرت ۳ میلیون دادم کمه؟ نه اصن کم نیس بنظرم خودتم میتونستی انجامش بدیولی خب مشاورن عادتشونه ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜