2777
2789
عنوان

۱۰۰۰صلوات هدیه به رسول الله و امام‌جعفرصادق

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 56 پست
توروخدا براحاجت دل  من هم صلوات بفرستین خیلی ناارامم

حاجت روا بشی عزیزم برات ۱۲تاصلوات میفرستم خدا نگاهی ب دلت بندازه

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴🌹به نیت بازشدن زبان پسرم اسمش محمده دوسالشه التماس دعا 

حاجت روا بشی عزیزم بحق اسمش امروز عیدی خوبی بگیرید 

برای ابوالفضل من هم‌دعت کنید زبونش باز بشه🥰

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
سلام عزیزم خوش اومدی ان شالله بحق بندگان خوب خدا حاجت روا باشی و سلامتی بده خدا وشفای عاجل  بر ...

ممنونم عزیز دلم لطف میکنید خدا به همه یه تن سالم ویه دل شاد و حاجت روایی عطا کنه از جمله شما منم به نیت شما وکل تاپیک صلوات وآیت الکرسی میخونم هدیه به پیامبر و امام جعفر صادق میکنم ان شاءالله همه حاجت روا بشیم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
منم صدتا لطفا برام دعا کن مشکلم حل شه 

سلام عزیزم حاجت روا بشی ان شالله عیدی خوبی بگیرید امروز از خدا

۵۰۰ صلوات😍

التماس دعا.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

ممنونم عزیز دلم لطف میکنید خدا به همه یه تن سالم ویه دل شاد و حاجت روایی عطا کنه از جمله شما منم به ...

ممنون عزیزم‌ان شالله 🥰

مرسی عزیزدلم مممون فدات منم برات صلوات فرستادم

سلامت باشی عزیزم 🥰🥰

حاجت روا بشی عزیزم بحق اسمش امروز عیدی خوبی بگیرید  برای ابوالفضل من هم‌دعت کنید زبونش باز بشه ...

انشالله.پسرشماچندوقتشه؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

ممنون عزیزم‌ان شالله 🥰

فدات  

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
حاجت روا شی عزیزم  🥰🥰

ممنونم.همچنین.ان شاءالله.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)