2777
2789
عنوان

۱۰۰۰صلوات هدیه به رسول الله و امام‌جعفرصادق

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 56 پست
انشالله بزودی زبونش بازبشه براتون شیرین زبونی کنه به امیدخدا 

فدات عزیزم ان شالله 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

سلام عیدتون مبارک ♥️ 

۱۴ صلوات هدیه میکنم 

التماس دعا دارم برای شفای کامل برادرم وسلامتی و آرامش بچه هام و خودم وعزیزانم ممنونم🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عیدتون مبارک ♥️  ۱۴ صلوات هدیه میکنم  التماس دعا دارم برای شفای کامل برادرم وسلامتی ...

حاجت روا بشی عزیزم الهی امین‌ان شالله🥰🥰

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
منم ۱۰۰ تا . برای حاجت پدر و مادر منم دعا کنید لطفا ممنون. 

حاجت روا باشین عزیزم 

چشم 

ذکر صلوات تمام شد یا امروز هم میشه داد من دیروز ندیدم وگرنه شرکت می‌کردم الهی بحق الله حاجت روا بشی ...

عزیزم تاامشب میتونستن بگن 

حاجت روا باشید عزیزم