2777
2789
عنوان

خدایا چیکار کنم

77 بازدید | 8 پست

دخترم ویروس گرفته بود و هیچ حالتی جز استفراغ نداشت.ازمایش چکاپ کامل داد گفتن ممکنه کم خونی یا تیرویید باشه اما خداروشکر سالم بود همه چیز حتی میکروب معده هم ازمایششو داد.اما سالم فقط آنزیم کبدش حدود۱۰ تا بالا بود 

بعد خون دادن همون روز دیگه کاملا خوب شد.بالا نیاورد اصلا اشتهاشم درست شد.دکتر هم گفت دوماه دیگه باز تکرار کن آزمایش آنزیم کبد رو احتمالا خودش اوکی میشه.شایدم از چربی و شکلات خوردن زیاده اما الان بعد دو سه هفته یچیزی میخوره من به حدی استرس میگیرم ک نکنه بالا بیاره.حس میکنم روحم آسیب دیده دست خودم نیست چکار کنم درست بشم؟نمیخوام ب دخترم استرس وارد کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب از کبدش بوده دیگه تشخیص دکتر بوده

نه دکترش گفت ویروس بوده و عموی دخترم که پزشکه میگه از شیرینی جات و چربیه که باید کنترل بشه.الانم دارم اینجا میپرسم ببینم مادری تجربه همچین چیزی داشته؟