2777
2789

من آ یودی دارم و با وجود اینکه سرجاشه باردار شدم عدد بتا بعد از ده روز گذشتن از موعدد ۱۶ هزار و ۶۰۰ هست ،  توی ۵ و نیم هفته  ،دلیل تا این حد بالا بودن بتا رو کسی میدونه?

بالا نیست که خوبه 

میگی ده روز بعد موعد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موعدم آزمایش دادم ۳۱۵۰ بود 

بتا هم که دوبرابر میشه دیگه 

پس درسته زیاد نیست نگران نباش 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
دوقلو نیس یوقت؟ البتع نمیدونم ربطی داره یا نه. منم امروز ازمایش دادم. ۵ روز از موعدم گذشته ۲هزارو خ ...

کلا دو قلو نداریم ما ولی توی سونو نوشت ساک هاملگی دیده شد ولی داخلش چیزی ندیده گفته هفته بعد تکرار بشه

فدات عزیزدلم😍❤️ گلی میشه بگی چه علائم هایی داشتی؟ روزای تخمک گذاری اقدام کردی؟

ن عزیزم من همش یبار اقدام کردم ۱۵ شهریور بود.

از چند روز بعدش حالت تهوع و درد زیر شکم یخورده داشتم. هنوزم دارم.سینه هامم سنگین شده

رحمت اماده بارداری بوده😉انشاالله سالم بغل بگیریش برا منم دعا کن گلم🥺🙏🏻

مرسی عزیزم. انشالله دامنت بزودی سبز میشه.

منم برا بچه اولم نزدیک یکسال تو اقدام بودم.خدا هروقت طلاح بدونه خودش دامنتو سبز میکنه