2777
2789
عنوان

کاشانی ها بیان 🌷🌷🌷

320 بازدید | 31 پست

کسی سید متولی از نوش اباد میشناسه؟

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره میشناسم

کارشون چطوره عزیزم؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
کارشون چطوره عزیزم؟ 

من سه بار دعا گرفتم فایده نداشت 

ولی اوناییکه اونجا بودن خیلی تعریف میکردند 

اگر وضع مالتی خوبه بیا خصوصی شمارت بدم بوشهریه دوباردعا گرفتم عالی بود

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من کاشانی هستم  اینکه میگن دعا میده؟؟ شنیدم اسمشون رو

مردم نتیجه گرفته بودن؟ 

من سه بار دعا گرفتم فایده نداشت  ولی اوناییکه اونجا بودن خیلی تعریف میکردند  اگر وضع مال ...

درخاست دادم گلم

مردم نتیجه گرفته بودن؟ 

شنیدم میگن دو تا برادرن یکشون خوبه و پولکی نیست

یکی دیگه خیلی پولکیه و کارش هم مثل اون یکی نیست 

دیگه نمیدونم تا چقدر صحت داره این حرفا

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
شنیدم میگن دو تا برادرن یکشون خوبه و پولکی نیست یکی دیگه خیلی پولکیه و کارش هم مثل اون یکی نیست&nbs ...

اون ک پیرمرده کدومشونه؟ مهربون هم بود صداش

پیام تو پاک کن جواب میدم آخه نی نی یار میترکونتم

پاک شد عزیزم